Gap Sonbahar Kadın, Erkek ve Çocuk Koleksiyonları

Gap Sonbahar Kadın, Erkek ve Çocuk Koleksiyonları

Alışveriş Alışveriş Rehberi Gap Sonbahar Kadın, Erkek ve Çocuk Koleksiyonları

Tarihler: 19 Eylül 2016 Pazartesi ~ 19 Kasım 2016 Cumartesi

Firma: Gap

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 19, 2016 ~ Kas 19, 2016

Pufa montlar, chino pantolonlar ve her mevsimin vazgeçilmezi denim ile sonbahara merhaba!

Gap Sonbahar Kadın, Erkek ve Çocuk Koleksiyonları şıklık ve rahatlığı bir arada sunarken, havaların soğumaya başladığı bu günlerde cool tasarımlarıyla sonbahara enerjik bir giriş yapmak isteyenleri bekliyor.

Gap Sonbahar Kadın, Erkek ve Çocuk Koleksiyonları, renkleri ve rahat tasarımlarıyla yazın enerjisini sonbahara da taşıyor.

Rengarenk Vintage Wash t-shirtlerle yaratıcılığınızı konuşturun!
Gap Kadın Koleksiyonu’ndaki onlarca renk seçeneği sunan vintage wash t-shirtler, denim pantolonlar veya mevsimin vazgeçilmezi olan chino pantolonlarla harika bir ikili oluşturuyor. Bu tişörtlerle khaki pantolonları veya onlarca denim pantolon (Girlfriend jean, True Skinny, Vintage Straight) çeşidinden istediğinizi bir araya getirerek enerjik ve renkli bir kombin oluşturmak veya sade ve dingin bir renk kombinasyonu yapmak mümkün. Gap logolu t-shirt ve sweatshirtler ise her mevsimde olduğu gibi, yine vazgeçilmezler arasında. Pufa yelekler ise hem serin akşamlarda içinizi ısıtırken, hem de tarzınıza renk katacak.

Serin akşamlarda içinizi ısıtan pufa yelekler ve merino kazaklar
Gap Erkek Koleksiyonu rahat slim-fit ve “straight fit” jeanlerden; chino benzeri, renkli slim fit jean pantolonlar ve kargo pantolonlara ve modern görünümlü Gap erkeklerine özel “skinny fit” jeanlere kadar çok farklı pantolon seçenekleri sunuyor. Gap Sonbahar Erkek Koleksiyonu’nda dış mekan aktivitelerinin vazgeçilmez parçası pufa montlar da unutulmuyor, rahatlığı ve şıklığı açık havada da korumak isteyenlerin beğenisine sunuluyor. Geçiş mevsimlerinin vazgeçilmezleri Oxford gömlekler ve merino kazaklar ise şıklık ve sıcaklığı bir arada sunuyor.

Çocukların enerjisini yansıtan grafik desenli t-shirtler ve parıltılı ayakkabılar!
Gap Çocuk Koleksiyonu’ndaki grafik desenli tişörtler, parıltılı ayakkabılar ve rengarenk tulumlar çocuklara hem hareket özgürlüğü ve rahatlık, hem de yaşlarına yakışan enerjik bir görünüm vadediyor. Serin havaların vazgeçilmez aksesuarları olan atkı, bere ve şallar koleksiyonun önemli bir parçası. Tişört ve eşofmanlar ise ister evde ister dışarda çocukların en iyi oyun arkadaşı olmaya aday.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT