Gap'te Kış İndirimi Devam Ediyor!

Gap'te Kış İndirimi Devam Ediyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Gap'te Kış İndirimi Devam Ediyor!

Tarihler: 17 Ocak 2018 Çarşamba ~ 17 Mart 2018 Cumartesi

Firma: Gap

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 17, 2018 ~ Mar 17, 2018

İkonik stiliyle göz dolduranların markası Gap, sezon ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirimin yanı sıra, 18 – 23 Ocak arasında ikinci ürüne de yüzde 30 indirim sunuyor.

Soğukların hakimiyetinde yaklaşan yarıyıl tatili şerefine, Gap'in ikonik stiline sürpriz bir indirimle sahip olmak mümkün. Gap'in yeni sezon kadın, erkek ve çocuk koleksiyonları, 18-23 Ocak 2018 tarihleri arasında yüzde 50'ye varan kış indiriminin yanı sıra ikinci ürüne yüzde 30 indirim fırsatıyla sunuluyor.

Atkı, bere, kazak, elbise, denim ceket gibi klasik kışlık parçaları ikonik stiliyle yeniden yorumlayan Gap'te her beğeniye uygun sıcacık bir parça bulmak mümkün.

Kadın koleksiyonunda sweatshirtler ve hırkalar 99.90 TL'den başlayan fiyatlarla, denimler ve pantolonlar ise yüzde 50'ye varan indirimle ikonik Gap stilinin meraklılarını bekliyor. Gap erkekleri için de birbirinden şık kazak ve gömleklerin yanı sıra denimlere ve pantolonlara da 99.90 TL'den başlayan fiyatlarla erişmek mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT