Gapfit Bu Sezon Çok İddialı!

Gapfit Bu Sezon Çok İddialı!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Gapfit Bu Sezon Çok İddialı!

Tarihler: 06 Şubat 2017 Pazartesi ~ 06 Nisan 2017 Perşembe

Firma: Gap

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 6, 2017 ~ Nis 6, 2017

Gap’in spor koleksiyonu GapFit, spor yapmadığınız zamanlarda bile giymek isteyeceğiniz yepyeni parçaları ve geniş koleksiyonuyla sahneye çıkıyor. GapFit’in vücuda uyum sağlayan yüksek performanslı ürünleriyle antrenmanlarınızda hem rahat edecek hem de tarzınızı yansıtan şıklığı yakalayacaksınız.

Rahatlığı ve şıklığı aynı anda yaşatacak yeni GapFit koleksiyonu, gözümüzü spora diktiğimiz bahar ayları için eşsiz bir motivasyon kaynağı olmaya geliyor. Antrenman temponuza mükemmel uyum sağlayan ürünleriyle GapFit, bu sezon spor tutkunlarına eşsiz bir deneyim sunuyor. Özgürce kombinleyebileceğiniz parçaların nefes alabilen ve hızla kuruyabilen dayanıklı kumaşları sayesinde esneklik ve güç gerektiren sporlarda da hareket özgürlüğünüz artıyor.

GapFit İlkbahar Koleksiyonu, son teknoloji kumaşlardan üretilen atletleri ve tişörtleri, hareket kabiliyeti sağlayan yüksek performanslı gFast taytları, spor sırasında ve sonrasında koruma sağlayan sweatshirtleri birbirinden şık bahar renklerinde sunuyor. Hem klasik siyah ve gri kombinleri hem de kendinden emin göz alıcı renkleri aynı anda bulacağınız GapFit’in yeni koleksiyonu sayesinde, sporcu ruhunuzu hep yanınızda taşıyabilirsiniz.

Sınırlı sayıda üründen oluşan GapFit İlkbahar Koleksiyonu İstinye Park, Kanyon, Akmerkez, Nişantaşı City’s, Akasya, Palladium, Ankara Panora, Ankara Kentpark ve İzmir Agora mağazaları ile www.gap.com.tr‘de meraklılarının beğenisine sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT