Gap’in Zamansız Denimleri, Bir Amerikan Efsanesiyle Kombinleniyor

Gap’in Zamansız Denimleri, Bir Amerikan Efsanesiyle Kombinleniyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Gap’in Zamansız Denimleri, Bir Amerikan Efsanesiyle Kombinleniyor

Tarihler: 03 Ekim 2016 Pazartesi ~ 03 Aralık 2016 Cumartesi

Firma: Gap

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 3, 2016 ~ Ara 3, 2016

Değişen havalara uygun pek çok model barındıran, denim ağırlıklı tarzlarıyla herkese enerjik ve ikonik bir gardırop vadeden Gap Sonbahar Kadın ve Erkek Koleksiyonları bir Amerikan efsanesiyle taçlandı. Sınırlı sayıda üretilen Gap + Pendleton koleksiyonu, İskoç desenleriyle denimi buluşturuyor.

Gap’in tarihi desenleri tekstile taşıyan ünlü Amerikan markası Pendleton’la imza attığı şık işbirliği, bu sezon denimin en güzel kombinlerini sunuyor. Gap mağazalarında satışa çıkan Gap + Pendleton koleksiyonu, kırmızı, mavi, yeşil ve morun en şık geçişleriyle bezeli İskoç desenlerini denim ceketlere, gömleklere, elbiselere, çantalara ve şallara taşıdı.

Gap Sonbahar Kadın, Erkek ve Çocuk Koleksiyonlarında Pendleton işbirliğinin izlerinin göze çarptığı yeni sezon, ailedeki herkesin bir İskoç deseni ve denim kombini bulmasını mümkün kılıyor. Sınırlı sayıda üretilen Gap + Pendleton koleksiyonundan bir parça seçmek için hemen www.gap.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT