Gece Boyunca Partinin Tüm Işıltıları Üzerinizde

Gece Boyunca Partinin Tüm Işıltıları Üzerinizde

Alışveriş Alışveriş Rehberi Gece Boyunca Partinin Tüm Işıltıları Üzerinizde

Tarihler: 05 Aralık 2017 Salı ~ 05 Şubat 2018 Pazartesi

Firma: OXXO

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 5, 2017 ~ Şub 5, 2018

Yeni yıla sayılı günler kala en şık ve alımlı olmak için hazırlıklar günler öncesinden başladı. OXXO ışıltılı kumaşlar, kadife dokularla yeni yıla özel göz alıcı bir koleksiyon tasarladı.

Silver, kırmızı ve siyah renklerin hakim olduğu koleksiyonda ışıltılı kumaşlar, flare paça pantolonlar, omuzları açıkta bırakan elbiseler en gözde parçaları oluşturuyor. Pantolonlarda ve elbiselerde fırfır detaylar göze çarpıyor. Elbiseler ile bluzlarda minik dekolteler ve tül detaylarla feminenliğe vurgu yapıyor.

Kürk detaylar çantalarda, boyunluk ve yakalarda dikkat çekerken aksesuarlarda gold, fırfır detaylı şallar, fularlar ve tüylü eldivenler yılbaşı gecesi stilinizi tamamlıyor. Birbirinden şık OXXO parçaları sezonun favori modellerinden kadife dokulu ayakkabılar, streç botlar, bilek boy ve diz üstü modelleriyle kombinleyebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT