Gece Mavisinin Gizemi Tabletle Buluştu: Lenovo A7

Alışveriş Alışveriş Rehberi Gece Mavisinin Gizemi Tabletle Buluştu: Lenovo A7

Tarihler: 09 Temmuz 2014 Çarşamba ~ 09 Eylül 2014 Salı

Firma: Lenovo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 9, 2014 ~ Eyl 9, 2014

Lenovo’dan tablette yeni bir renk alternatifi. Gece mavisi rengiyle yanınızdan ayıramayacağınız 3G’li Lenovo A7, darbeye dayanıklı arka kapağı ile rakiplerinin arasından sıyrılıyor.

Beyaz ve siyahın hakim olduğu tablet pazarında Lenovo, koyu mavi rengiyle 7” geniş görüntüleme açılı HD ekranlı yeni tabletini sunar.

Lenovo A7’nin kuşkusuz en dikkat çekici özelliği, ön yüzeyinde bulunan ve ses kalitesinde epeyce iddialı olan Dolby Digital teknolojili çift hoparlörü... Aynı zamanda 2MP ön kamera ve 5MP arka kamerası ile hem fotoğraf sevginizden hem de selfie akımından geri kalmayacaksınız.

Lenovo A7’yi segmentindeki rakiplerinden farklı kılan bir diğer önemli özellik ise 4 çekirdekli işlemcisi. Böylece performans anlamında bir tabletten daha fazlasını sunarken, size de üstün performans ve gücün tadını çıkartmak kalıyor.

3G’si sayesinde her an her yerden internette gezinmenin tadını çıkarmak istiyorsanız Lenovo A7 tablet tam size göre. Üstelik artık tabletinizi yere düşürdüğünüzde yaşadığınız korkuyla da vedalaşabilirsiniz. Gece mavisi rengiyle dikkat çeken ürünün kapağı yaşanabilecek kazalara karşı da ekstra dayanıklı.

Lenovo’nun Turkcell ile lanse ettiği tablet, 250MB internet paketi ile ayda sadece 21 TL’den başlayan fiyatlarla…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT