Gelecek Neslin Sınırlarını Kaldıran Koleksiyon

Gelecek Neslin Sınırlarını Kaldıran Koleksiyon

Alışveriş Alışveriş Rehberi Gelecek Neslin Sınırlarını Kaldıran Koleksiyon

Tarihler: 16 Eylül 2016 Cuma ~ 16 Kasım 2016 Çarşamba

Firma: Under Armour

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 16, 2016 ~ Kas 16, 2016

Okula dönüş için geri sayımın hızla sürdüğü bugünlerde dünyanın önde gelen spor performans giyim, ayakkabı ve aksesuar markası Under Armour da çocukları harekete davet ediyor.

Under Armour, spor yaparken çocuklara maksimum konforu sağlayacak farklı ürün teknolojileri ve geniş ürün yelpazesiyle onların spor yapmaktan keyif almalarını sağlıyor.

Sporcuları en yüksek performanslarına kavuşturmak ve onların her beklentisini karşılayacak ürünler sunmak için çalışan Under Armour, geleceğin atletlerini de unutmuyor ve farklı ürün teknolojileriyle onlar için geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.

Araştırmalar, çocukluk çağında iyi düzenlenmiş bir fiziksel aktivite programının çocukların zihinsel gelişiminde önemli bir rol oynadığını gösteriyor. Marka vizyonu, ‘Tutku ve bitmek bilmeyen inovasyon aşkıyla tüm sporcuları daha iyi bir noktaya taşımak’ olan Under Armour da gelecek neslin önemini her fırsatta vurguluyor ve çocukları spor yapmaya teşvik ediyor.

Under Armour ile sizin çocuğunuz da gelecekte, markanın dünya çapında ‘yol arkadaşı’ olduğu sporcular arasında yer alan; dünyanın en ünlü NBA yıldızlarından MVP Stephen Curry, olimpiyatlarda en çok madalya kazanan yüzücü unvanının sahibi Michael Phelps veya dünyanın en iyi tenis oyuncularından üç kez Grand Slam şampiyonluğu kazanan başarılı tenisçi Andy Murray gibi olabilir.

Geleceğin yetenekli sporcu adaylarına “Ne yaptığın, nerede yaptığın veya nasıl yaptığın önemli değil, önemli olan istemen” diye seslenen Under Armour, birbirinden renkli ve çarpıcı ürünleriyle sahada veya dışarda çocukları bu sonbaharda harekete davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT