Genç Ruhunu Oxxo ile Ateşle

Genç Ruhunu Oxxo ile Ateşle

Alışveriş Alışveriş Rehberi Genç Ruhunu Oxxo ile Ateşle

Tarihler: 24 Ekim 2017 Salı ~ 24 Aralık 2017 Pazar

Firma: Oxxo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 24, 2017 ~ Ara 24, 2017

Genç stilini, enerjik ve capcanlı tasarımlarla yansıtan OXXO, yeni sezonda, 'wild at heart' mottosu ile yola çıktığı OXXO-BOOM koleksiyonunu sunuyor. Davranışlarından bakış açılarına ve stiline kadar eğlenceli, çılgın, asi ve gençlik ateşi hiç sönmeyen bir ruhu yansıtan yeni koleksiyon vazgeçilmez parçaları bir araya getiriyor.

Kendine özgü logosu ile genç kızları gardıroplarıyla barıştıracak OXXO-BOOM, OXXO’nun genç, dinamik, enerjik, neşe dolu stili ve kırmızı, siyah, gri renkleriyle sonbahardan rol çalıyor. Mini etekten, boyfriend cekete, crop toplardan skinny jeanlere, tüm parçaların uyumu, gençliklerinden ve özgürlüklerinden ödün vermeyenlere hitap ediyor.

Sonbahar kış sezonunun en kilit parçaları puffer montlar, deri ve boyfriend ceketler, kombinlerin kurtarıcı tamamlayıcıları olacak. Galaksi teması ve çizgisel desenler, aplike ve slogan detayları, koleksiyona hareket katan en önemli detayları oluşturuyor. OXXO’nun özgür çizgisine vurgu yapan çizgi detaylar, bol pantolonlar ve croplarda karşımıza çıkıyor. Slogan detaylar, yumuşak tuşeli trikolarda, uzun kollu tişörtlerde ve içimizi ısıtan kadife sweatshirtlerde, genç kızların rahatlığını her zaman ön planda tutan tayt ve bralarda kullanılıyor.

Koleksiyondan 100 TL. ve üzeri alışveriş yapan herkese, üzerinde OXXO- BOOM logosu bulunan bez çanta hediye ediliyor. Kampanya tüm OXXO mağazaları ve www.oxxo.com.tr online alışveriş sitesinde yapılan OXXO-BOOM koleksiyonu alışverişlerini kapsıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT