Gençliğin Moda Markası: S D

Alışveriş Alışveriş Rehberi Gençliğin Moda Markası: S D

Tarihler: 25 Temmuz 2012 Çarşamba ~ 25 Eylül 2012 Salı

Firma: Kanz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 25, 2012 ~ Eyl 25, 2012

Büyükler için ne modaysa, çocuklar ve gençler için aynı çizgileri uyarlayan S&D koleksiyonu dünya moda trendlerini kapınıza getiriyor. Çocuk modasının öncü markası Kanz’ın üreticisi olan Group Bema, 6-16 yaş arası çocuklar ve gençler için modayı S&D ile şekillendiriyor.

Gençliğin yeni moda markası S&D, 6-16 yaş arası trend modelleriyle bütün dünyada büyük beğeni topluyor. Sons&Daughters’ın ilk harflerini alan S&D markasının koleksiyonlarına Türkiye’de hem kendi adını taşıyan S&D mağazalarından, hem de 90’ı aşkın Kanz mağazasından ulaşabilirsiniz.

2012 ilkbahar/yaz koleksiyonunda canlı renkler, özgün modeller ve desenlerle çocuğunuz kadar sizin de ilginizi çekecek olan S&D markalı ürünler, diğer Group Bema markaları gibi kumaş, boya ve aksesuarlarda kanserojen maddeler içermeyen malzemelerle, “OEKO-TEKS 100” normlarına uygun olarak üretiliyor.

Şimdi ‘etiketin yarısı’ fiyat avantajıyla bütçenize uygun S&D marka ürünleri Kanz ve S&D mağazalarından inceleyebilirsiniz.

Size en yakın mağazayı bulmak için: http://www.kanz.com.tr/tr/Stores/

www.facebook.com/kanzturkiye
http://blog.kanz.com.tr
www.kanz.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT