Golden Rose Jolly Jewels Oje ile Tırnaklarda Mücevher Etkisi!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Golden Rose Jolly Jewels Oje ile Tırnaklarda Mücevher Etkisi!

Tarihler: 28 Kasım 2012 Çarşamba ~ 28 Ocak 2013 Pazartesi

Firma: Golden Rose

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 28, 2012 ~ Oca 28, 2013

Golden Rose tarafından Türkiye’de ilk kez üretilen Jolly Jewels Oje, şimdi de tırnaklarda mücevher etkisi yaratarak metalik ışıltı akımını farklı boyutlara taşıyor.

Tırnaklara göz alıcı ve olağanüstü bir görünüm sağlayan, şişesine bakıldığında mücevher görünümlü olan Golden Rose Jolly Jewels Oje, son dönemin metalik renk ışıltı trendinde yeni bir akım yaratıyor.

Golden Rose Jolly Jewels Oje’yi uygulamak da çok kolay. İsterseniz dilediğiniz renkteki ojenizin üzerine bir kat uygulayarak ışıltılı ve parçalı simlerden oluşan mücevher etkili bir görünüm yakalayabilir, isterseniz de tek başına ışıltıların oluşturduğu renkle sofistike tırnaklar yaratabilirsiniz.

Camgöbeği yeşili, mor, kırmızı, pembe, altın, gümüş, beyaz üzerine renkli pırıltılı olmak üzere sezon modası 17 renkten oluşan Golden Rose Jolly Jewels Oje Serisi, iddialı tırnaklarla güzelliğinizi tamamlıyor. Pırıltılı özelliğinin yanı sıra mücevher görünümlü yapısıyla da tırnaklarınızda son yılların ışıltı modası ile ön plana çıkacak.

Türkiye’deki tüm parfümeriler, Golden Rose Kiosk ve Shop’larından satın alabileceğiniz Golden Rose Jolly Jewels Oje’nin fiyatı ise 6.25 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT