Greyder ile Ayaklarda Jean Etkisi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Greyder ile Ayaklarda Jean Etkisi

Tarihler: 30 Temmuz 2012 Pazartesi ~ 30 Eylül 2012 Pazar

Firma: Greyder

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 30, 2012 ~ Eyl 30, 2012

Günlük kıyafetlerimizin vazgeçilmez parçalarından biri olan jean pantolon, jean şort - etek ya da jean gömleklerinizin yanında giymekten vazgeçemeyeceğiniz yepyeni bir jeanle tanışmaya hazır mısınız? Şık, rahat ve sportif ayakkabı kreasyonlarıyla 2012 yazına damgasını vuran Greyder ile şimdi jeanler ayaklara giyiliyor!

Birbirinden ilginç jean desenli ve denim rengi modelleriyle beğeni toplayan Greyder ayakkabılar tracking ve casual, urban casual, formal casual ve chic casual seçeneklerindeki sağlam yapısı, uzun süreli dayanıklılığı ve güven veren dinamizmiyle zamana meydan okuyor.

Greyder Kadın Koleksiyonu, hem ofise hem de günlük hayata hitap eden, feminen, klasik ve spor çizgilerin tümünü yansıtıyor.

Jean ile gelen şıklık…
Kendine güvenen, başarılı kadının vazgeçilmez markası Greyder ile şık olmak istediğinizde bunu ince yüksek topuklu ayakkabılarınızla garanti altına alabilirsiniz. Özel toplantılarınız için ilk tercihiniz mutlaka onlar olmalı.

Kısa topuklu zarafet
Greyder’in zamansız ve klasik modellerinden oluşan zarif ayakkabıları hoş görünmenizi sağlarken, güzel ve kendinden emin duruşunuzu gün boyunca destekliyor. En yoğun zamanlarınızda ve günlük koşturmalarınızda en büyük yardımcınız kısa topuklu ayakkabılarınız olacak.

Sadelik rüzgarı…
Sade yani şık, yalın ve sofistike… Sadeliğin asaleti tüm tasarımları zamanın ötesine taşıyor. Zarif ayrıntılar ve duru sadelik 2012’de altın çağını yaşıyor. Gündüz şıklığınızı geceye taşıyacak ayrıntılar bu koleksiyonda saklı…

Greyder Erkek Koleksiyonu’nda ise, kendini özel hisseden, her adımda rahatlık arayan ve şıklığından ödün vermeyen erkekler düşüldü. Klasik Greyder çizgisindeki ayakkabıların yanı sıra rahatlık ve şıklığı bir arada sunan spor modeller erkek koleksiyonun vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT