Grundig’ten Çocuklara En Güzel Karne Hediyeleri

Alışveriş Alışveriş Rehberi Grundig’ten Çocuklara En Güzel Karne Hediyeleri

Tarihler: 23 Ocak 2013 Çarşamba ~ 23 Mart 2013 Cumartesi

Firma: Grundig

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 23, 2013 ~ Mar 23, 2013

Grundig, yarıyıl tatiline girerken çocuklarına karne hediyesi olarak ne alacağına karar veremeyen anne ve babalara mükemmel seçenekler sunuyor. Grundig tablet ailesinin yeni üyesi Grundig Style Tab ve ultra hızlı ve ultra şık Grundig Ultrabooklar ile çocuklarınız her an her yerde mobil olmanın keyfini yaşasın.

Grundig Style Tab 7

Grundig Style Tab 7, yarı yıl tatilinde çocuklarınızın en kullanışlı multimedya arkadaşı olmaya aday. Web, video, fotoğraf, uygulamalar ve daha fazlası Grundig Style Tab 7 ile parmakların ucunda. 7 inç ekranı ile her yere taşınabilen bu üründe ön yüklemeli sunulan Google Play ile 600.000'den fazla uygulamaya ulaşılabiliyor. Grundig Style Tab 7 ile en kullanışlı Google uygulamaları lisanslı olarak sunuluyor. Gmail, Google Maps, YouTube ve ayrıca binlerce ücretsiz uygulama, oyun, kitap ve müziğe ulaşmak son derece kolay. 1Ghz işlemcisi ve WiFi bağlantı özelliği ile her an internete erişim imkanı sunan Grundig Style Tab 7’nin ön kamerası ile görüntülü görüşme yapılabiliyor, mikro USB çıkışı ile bilgisayara bağlanılabiliyor. 32GB'a kadar yükseltilen hafızasında tüm içerikler saklanabiliyor. Grundig Sytle Tab 7 ile iş ve eğlence her yerde bir arada.

Ürün Fiyatı: 249 TL

Grundig Ultrabook GR UBS i5

20,5 milimetre ince tasarıma sahip yeni Grundig Ultrabook çocuklarınız için çok ideal bir hediye seçeneği. Kullanıcıya ayak uyduran performansı ile internette gezinmeyi keyfe dönüştüren Grundig Ultrabook, Turbo Boost özelliği ve otomatik hız artışı sağlayan Intel Core i5 işlemcisi ile daha hızlı performans ve çarpıcı görselleri bir arada sunuyor. İçerdiği SSD teknolojisi ile bilgisayar daha hızlı başlatılabiliyor ve uygulamalar daha hızlı açılıyor.

Ürün Fiyatı: 1497 TL

Grundig Ultrabook GR UB i3

21 milimetre ince tasarımıyla ideal bir yarı yıl hediye seçeneği olan yeni Grundig Ultrabook ile çocuklarınıza incelik keyfini dahili optik disk sürücüyle yaşatın. Ürün 14 inç kompakt ekran boyutu ile rahat taşınabilirlik sağlarken Intel Core i3 işlemcisi ile ihtiyaç duyulan performansa kolaylıkla ulaşıyor. İçerdiği SSD teknolojisi ile bilgisayar daha hızlı başlatılıyor, uygulamalar daha hızlı açılıyor.

Ürün Fiyatı: 1389 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT