Guess Saatleri Kış Sezonu Modelleriyle Göz Kamaştırıyor

Guess Saatleri Kış Sezonu Modelleriyle Göz Kamaştırıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Guess Saatleri Kış Sezonu Modelleriyle Göz Kamaştırıyor

Tarihler: 07 Kasım 2016 Pazartesi ~ 07 Ocak 2017 Cumartesi

Firma: Guess Saatleri

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 7, 2016 ~ Oca 7, 2017

GUESS SAATLERİ, göz alıcı tonları bir araya geldiği sofistike stile sahip kadın saat modelleriyle lüksü bileklerinizde hissettiriyor…

Guess saatleri, markanın klasik kadın saat tasarımını pembe altın ve zengin renk tonlarıyla bir araya getirerek, elegant ve feminen stili vurgulayan modelleriyle göz kamaştırıyor. Yumuşak karamel ve gökyüzü mavisi tonları sayesinde şık kadınların vazgeçilmez aksesuarları arasında yerini alan yeni sezon Guess saat modelleri, modern tasarım çizgisiyle başyapıt niteliğine sahip alternatifler sunuyor.

Sportif ve fonksiyonel özelliklerin modern tasarımla buluştuğu GUESS SAATLERİ, siyah ve altın tonlarına sahip modeliyle stil sahibi erkeklerin favori aksesuarları arasında yer alıyor…

Fonksiyonelliğin pembe altın ve koyu renkle buluştuğu rahat ve maskülen Guess saat modelleri, şehir stilinin etkisiyle yaratılan modern tasarımıyla dikkatleri çekiyor. Guess saatleri, günlük stil ile ofis stili arasında denge kuran tasarımlarıyla, her ortamda şıklığından söz ettiriyor... Pembe altın tonlarındaki kasası ve IP bezeli, erkek saat modellerinin modern tasarımında göze çarpan detaylar arasında yerini alırken; çok fonksiyonlu ve çarpıcı stile sahip kadranda gün, tarih ve saat göstergesi detayları bulunuyor. Etkileyici dizaynıyla saatsever erkekleri cezbeden saat modellerinin deri kayışı, sportif şıklığı tekrar vurgulayan detaylar arasında yerini alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT