Guess Saatleriyle Bahar Trendlerini Bileklerinizde Hissedin

Guess Saatleriyle Bahar Trendlerini Bileklerinizde Hissedin

Alışveriş Alışveriş Rehberi Guess Saatleriyle Bahar Trendlerini Bileklerinizde Hissedin

Tarihler: 13 Mart 2017 Pazartesi ~ 13 Mayıs 2017 Cumartesi

Firma: Guess

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2017 ~ May 13, 2017

Saat&Saat’in tek yetkili Türkiye distribütörü olduğu Guess saatleri, İlkbahar sezonuyla canlanan doğanın uyanışından ilham alıyor…

Bulutların arasından sıyrılan güneşin göz alıcı tonlarıyla bahar ayında enerjimiz yükselirken, bu enerjiyle ruhunu zenginleştiren Guess saatleri yeni modelleriyle sezonu karşılıyor.

Pembe altın tonlarının hakimiyetini sürdürdüğü İlkbahar 2017 sezonunda hasır bileziğe sahip saat modelleri saatseverlerin vazgeçilmezi olmaya devam ederken, beyaz tonların pembe altın detaylarla bir araya geldiği spor-şık saat modelleri ilgi odağı oluyor.

Metalin yanı sıra silikon ve deri kayışlı modellere sahip Guess 2017 saat modelleri, her sezon olduğu gibi bu sezon da modaseverleri cezbetmeye hazırlanıyor. Günün her anında stilinizle mükemmel uyumu yakalayan Guess kadın saat modellerinde ışıltılı taşlar ve pembe altın göstergeleriyle göz kamaştırırken erkek saatlerinde ise kırmızı ve siyahın bir araya geldiği paslanmaz çelik kronograf modeli ön plana çıkıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT