Gülümseten Diş Macunu Signal

Alışveriş Alışveriş Rehberi Gülümseten Diş Macunu Signal

Tarihler: 31 Temmuz 2012 Salı ~ 30 Eylül 2012 Pazar

Firma: Signal

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 31, 2012 ~ Eyl 30, 2012

Araştırmacı ve yenilikçi yapısını sürdürmeye devam eden Signal, Diş Hekimleriyle birlikte geliştirdiği yeni ürünü Signal Expert Protection diş macununu, sağlıklı ve güzel bir gülüş isteyenler için Türkiye pazarına sundu.

Signal Expert Protection diş macununun içeriğindeki mineraller ve florür, dişi asitlere karşı korurken, etkili bir temizlik sağlıyor. Diğer taraftan Signal Expert Protection diş macununun içeriğindeki bileşenler, dişlerde tartar ve bakteri plağı oluşumunu önlerken hassasiyeti gidermeye yardımcı oluyor. Ağız bakım suyu ve diş ipinden esinlenilerek hazırlanan, tam koruma ve bakım sağlayan Signal Expert Protection diş macunu, düzenli kullanıldığında dişlerin beyaz görünümüne kavuşmasını da sağlıyor.

Türkiye pazarına ilk girdiği günden beri güvenilirliği ve uzmanlığı ile tanınan Signal, güzel bir gülüş, ferah bir nefes, sağlıklı diş ve diş etleri için her geçen gün kendini geliştiriyor ve yeniliyor. Signal ailesinin yeni üyesi, tam koruma ve bakım sağlayan gücü ile raflardaki yerini aldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT