Güneşin Sıcak Yüzünü Debenhams’ın Çarpıcı Tasarımları ile Karşılayın

Güneşin Sıcak Yüzünü Debenhams’ın Çarpıcı Tasarımları ile Karşılayın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Güneşin Sıcak Yüzünü Debenhams’ın Çarpıcı Tasarımları ile Karşılayın

Tarihler: 21 Mart 2017 Salı ~ 21 Mayıs 2017 Pazar

Firma: Debenhams

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 21, 2017 ~ May 21, 2017

İkonik moda tasarımcılarının koleksiyonlarını ulaşılabilir hale getiren Debenhams, İlkbahar/Yaz 2017 koleksiyonu ile yine çok iddaalı ve canlı. Farklı tasarımlar ve trendlerin buluşma noktası olan koleksiyonlar, içleri ısıtan güneşli günlerde gardropları da ısıtmaya kararlı.

Modaya yön veren tasarımcıların imzasını taşıyan markaları ve sahip olduğu geniş ürün yelpazesiyle birlikte Debenhams yeni sezon trendlerinin nabzını tutuyor. Canlı renkleri, cesur desenleri ve çok yönlü kullanılabilen stilleri bir araya getiren İlkbahar / Yaz 2017 koleksiyonu; kadınlara tropik çiçek desenlerinden, maskulen detaylara kadar yaşamın her anına eşlik eden fonksiyonel bir yelpaze sunuyor.

İster sokakta, ister iş hayatında ister özel davetlerde gözleri üzerine toplamak isteyen herkese göz alıcı parçaları ile hitap eden koleksiyonda; göz alıcı sarılar, maviler ve kırmızılar ile dolaplara festival havası katıyor. Feminen tasarımların tamamlayıcısı olan tığ işlemeli tasarımlar kadınları zahmetsiz ve romantik şıklığa ulaştırıyor. Mükemmel mezuniyet elbiselerinden, serin bahar akşamlarına eşlik edecek olan payetli ceketler ve eskitilmiş kot modelleri her tarzda şıklığı garantiliyor.

Baharın sofistike havasının blush, fildişi, açık yeşil renkleriyle tamamlandığı Debenhams İlkbahar / Yaz 2017 Koleksiyonu; Star by Julien Macdonald, Jasper Conran, Ben de Lisi, RJR.John Rocha, Nine by Savannah Miller, H by Henry Holland, gibi tasarımcı markaları ile Debenhams kadınını baştan yaratıyor. Debenhams’ta aynı zamanda sevilen Evans, Coast ve Miss Selfridge markalarını da bulabilirsiniz.

Göz alıcı İlkbahar / Yaz 2017 Koleksiyonu ürünleri, Debenhams Cevahir İstanbul ve Mall Of Istanbul Mağazalarında moda severleri bekliyor…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT