Güzelliğe Açılan Perdeler Koçtaş’ta

Alışveriş Alışveriş Rehberi Güzelliğe Açılan Perdeler Koçtaş’ta

Tarihler: 20 Ekim 2015 Salı ~ 20 Aralık 2015 Pazar

Firma: Koçtaş

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 20, 2015 ~ Ara 20, 2015

Koçtaş’ın, güzelliğe açılan 150’den fazla yepyeni perde modeli ile evinizde mükemmel uyumu yakalayabilirsiniz.

Koçtaş’ın yeni ürünleriyle odalarınızda isterseniz romantik, isterseniz modern, isterseniz de rengârenk bir hava yaratabilirsiniz. Ayrıca, perdelerle uyumlu minderler ve perde aksesuarlarının yanı sıra; ahşaptan metale, renkliden taşlı modellere kadar her zevke uygun çeşidi bulunan rustiklerle dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz. Tül ve fon perdelerinizi bir arada kullanmayı sağlayan çift mekanizmalı rustikler, küçük dokunuşlarla büyük farklar yaratmanızı sağlayacak.

Yenilik ve alternatif arayanlar ise; şık ve kullanışlı jaluziler ile kullanımı kolay stor perdeleri tercih edebilir. Ahşap, alüminyum ve PCV jaluzi seçeneklerinden odanıza en uygun olanı seçebilir; ısı yalıtımlıdan çift mekanizmalı seçeneklere, zebra modellerden desenlilere, tek renklilerden çocuk odası seçeneklerine kadar, A’dan Z’ye tüm stor perde çeşitlerini Koçtaş’ta bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT