Harley-Davidson ile Kışa Cesur Adımlar

Harley-Davidson ile Kışa Cesur Adımlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Harley-Davidson ile Kışa Cesur Adımlar

Tarihler: 03 Ocak 2017 Salı ~ 03 Mart 2017 Cuma

Firma: Harley-Davidson

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 3, 2017 ~ Mar 3, 2017

Harley-Davidson, kışın zor şartlarına meydan okuyarak cesur ruhları şehrin asi ruhunu yakalamaya davet ediyor. Metal aksesuar ve bağcık detaylarıyla zenginleştirilen modeller deri ve nubuk seçenekleriyle her zevke hitap ediyor.

Harley-Davidson Jim ve Gibson hem kadın hem de erkeklerin bu kış vazgeçemeyeceği bot modelleri arasında yer alacak. İki modelde de sadelik Harley-Davidson’ın kendine özel metal aksesuarları ile hareketlendiriliyor.

Deri ve nubuk seçenekleri ile her zevke hitap eden Jim ve Gibson kahverengi ve siyah renk seçenekleri sunuyor. Harley-Davidson’ın unisex koleksiyonu içinde yer alan Jim ve Gibson hem kadınların hem de erkeklerin özgür kombinlere sade bir şıklık katıyor.

Harley-Davidson’un kadın ve erkek koleksiyonu içerisinde yer alan tüm modellerine Yeşil Kundura Mağazaları, Yeşil Kundura Bayileri ve www.yesil.com.tr  adresinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT