Harrods Pradasphere’i Sunar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Harrods Pradasphere’i Sunar

Tarihler: 08 Nisan 2014 Salı ~ 08 Haziran 2014 Pazar

Firma: Harrods

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 8, 2014 ~ Haz 8, 2014

Dünyanın en ünlü çok katlı mağazası Harrods PRADASPHERE’i sunar.

Mayıs ayında başlayacak olan bu görkemli sergi, güçlü İtalyan tasarım evinin moda ve aksesuardan mimari, sinema ve ötesine uzanan çok yönlü aktivetelerini kataloglaştırılacak.

Aynı zamanda, efsanevi Harrods, Prada tarafından markanın son 100 yılındaki koleksiyonlarından ilham alınarak Harrods için özel olarak tasarlanmış hazır giyim, çanta, ayakkabı ve aksesuarlarını sergiliyor olacak.

Mağazanın dördüncü katında yer alan PRADASPHERE en etkileyici İtalyan moda evinin giderek genişleyen hedeflerini takip ederken, geniş spektrumlu tarihi koleksiyonlarını, özel projelerini, işbirliklerini ve deneylerini sunacak. Bu özenle seçilmiş tasarım fikirlerinin yanında ilk PRADASPHERE Café’si de yine bu alanda bulunacak.

Harrods Kadın Giyim, Aksesuar, Mücevher & Çocuk Giyim Moda Direktörü Helen David çalışma ile ilgili olarak; “Prada evrenini hayata geçirmek için İtalya’nın en iyi moda eviyle çalışmaktan çok mutluyuz.” dedi.

PRADASPHERE Harrods müşterilerine bu çok özel deneyimi ve başka hiç bir yerde bulunmayan özel Prada koleksiyonunu satın alma fırsatını sunacak.

PRADASPHERE, Mayıs ayı boyunca Harrods’da olacak.Daha fazla bilgi için harrods.com’u ziyaret edebilir veya #Pradasphere, @Harrods, ve @Prada’yı takip edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT