Harvey Nichols ile Yeni Yılda Işıldayın

Harvey Nichols ile Yeni Yılda Işıldayın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Harvey Nichols ile Yeni Yılda Işıldayın

Tarihler: 20 Aralık 2016 Salı ~ 20 Şubat 2017 Pazartesi

Firma: Harvey Nichols

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 20, 2016 ~ Şub 20, 2017

Şehirli kadınların zamansız ve zarif stiline hitap eden seçkin markalarıyla Harvey Nichols, yeni yıl gecesinde şıklığı garantileyen parçalarla karşımızda.

Trend öncüsü çizgisiyle 2016/2017 Sonbahar Kış koleksiyonları yılbaşı gecesi için modern ve zarif kombin önerileri sunuyor.

Sezonun trendi kadife, parıltı ve kürk detaylar hem kıyafetlerde hem de aksesuarlarda dikkat çekerken kış sezonunda güncellenen modern formlar yine güçlü ve modern silüetlere imza atıyor.

2017 yılında yeni stil kararları almak isteyenler; Alaia, Manolo Blahnik, Giuseppe Zanotti, Simonetta Ravizza, Peter Pilotto, 3.1 Phillip Lim, Mugler, Self Portrait, Mira Mikati, Alice&Olivia, Brian Atwood, Charlotte Olympia, Zuhair Murad, Stella Jean, Sophia Webster, Aquazzura gibi daha birçok markanın 2016/2017 Sonbahar-Kış koleksiyonlarını keşfetmek için Harvey Nichols mağazalarına mutlaka uğrayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT