Harvey Nichols’tan  Erkeklere Özel Yılbaşı Şıklığı

Harvey Nichols’tan  Erkeklere Özel Yılbaşı Şıklığı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Harvey Nichols’tan  Erkeklere Özel Yılbaşı Şıklığı

Tarihler: 07 Aralık 2016 Çarşamba ~ 07 Şubat 2017 Salı

Firma: Harvey Nichols

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2016 ~ Şub 7, 2017

Harvey Nichols bünyesindeki seçkin erkek giyim markaları 2016-2017 Sonbahar/Kış Erkek koleksiyonlarıyla yılbaşı için birbirinden şık ve çarpıcı seçenekler sunuyor.  Sartorial şıklık Larusmiani, Cifonelli markalarıyla ön plana çıkarken Türkiye’de sadece Harvey Nichols’da satışa sunulan ATPCO, Baw London, Be Silent, Blood Brother, Eleventy, Elly, Fray, Tiger Of Sweden, Tombolini, Versus Versace, Philipp Plein, Premiata, Dom Rebel, Fray, Hamaki-Ho markaları yılbaşı için erkeklere farklı stil alternatifleri sunuyor. 

Ayrıca Balenciaga, Doucals, Fratelli Rosetti, Green George, Magnanni, Max Verre, The Last Conspiracy, Moreschi sezonun trendlerine hitap eden geniş ayakkabı ve bot seçenekleriyle yılbaşı şıklığınızı tamamlayan parçalardan. 

Peuterey, Hamaki-Ho, Moncler, Moncler Gamme Bleu ve Polo Ralph Lauren mont ve yelekler ile kış günlerine hazırlık yaparken sadece Harvey Nichols’da tek adet satışa sunulacak olan Stone Island ısıya göre renk değiştiren palto ile soğuk havalara meydan okuyabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT