Hassas Ciltlere Özel Sıvı Çamaşır Deterjanı

Hassas Ciltlere Özel Sıvı Çamaşır Deterjanı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Hassas Ciltlere Özel Sıvı Çamaşır Deterjanı

Tarihler: 22 Kasım 2017 Çarşamba ~ 22 Ocak 2018 Pazartesi

Firma: Dalin

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 22, 2017 ~ Oca 22, 2018

34 yıldır bebek bakım ürünlerinde uzman olan Dalin, bebekler için özel geliştirdiği sıvı çamaşır deterjanı ile kıyafetleri tertemiz yaparken tüm hassas ciltleri de koruyor.

Güvenilir bir çamaşır deterjanı kullanmak, ciltleri yetişkinlere göre daha hassas olan bebekler için oldukça önem taşır. Çoğu ebeveyne, yetişkin için ayrı, bebek için ayrı çamaşır deterjanı satın almak zor gelebiliyor. Dalin sıvı deterjanının en önemli özelliği ise tüm ailenin güvenle kullanabileceği bir deterjan olması.

Bebeklerin kendi giysileri, yastıkları ve çarşafları dışında aynı zamanda yetişkinlerin giysilerine de temas ettiğini düşünürsek bebeklerin, çocukların hatta hassas ciltlere sahip olan herkesin hipoalerjenik, boya içermeyen, ciltte tahrişe yol açabilecek kalıntı bırakmayan, kolay durulanabilir özellikte bir deterjan kullanması son derece önemlidir. Bebeklerin ve küçük çocukların elbiselerini çiğneme alışkanlığı da düşünüldüğünde kimyasal maddeler içeren normal deterjanların kalıntılarının tehlikeli olabileceğini göz ardı etmemek gerekiyor.

Bebek cildi hassasiyetini gözeten ve buna göre ürünler geliştiren Dalin, sıvı çamaşır deterjanıyla yalnızca bebeklerin değil tüm yetişkinlerin güvenle kullanabileceği bir ürün olma özelliği taşıyor.

Bu yıl 3.sü düzenlenen, tüketiciler tarafından 6 farklı kategoride toplamda 26 bebek ve çocuk markasının oylandığı Türkiye Tüketici Ödülleri Yarışması’nda “Bebek Bakım, Tekstil ve Aksesuar ürünleri” kategorisinde sıvı çamaşır deterjanı ürünüyle tüketicilerin 1. tercihi oldu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT