Havuz Başında Trend Alarmı

Havuz Başında Trend Alarmı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Havuz Başında Trend Alarmı

Tarihler: 20 Haziran 2017 Salı ~ 20 Ağustos 2017 Pazar

Firma: L’unica

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 20, 2017 ~ Ağu 20, 2017

L’unica’dan havuz konforu için şezlong, daybed, uzanma koltuğu, salıncak, sehpa ve şemsiye

Estetik tasarımlarıyla konforu açık havaya taşıyan bahçe mobilyaları markası L’unica, 2017 ilkbahar-yaz koleksiyonuyla havuz sezonuna da iddiali bir giriş yapıyor. Kendi ürünlerinin yanısıra Türkiye’ye getirdiği dünyaca ünlü markalarla havuz başında trend alarmı çalan L’unica; şezlongları, daybedleri, uzanma koltukları, salıncakları, sehpaları ve şemsiyeleriyle sağladığı konforu, güneşin ve havuzun tadıyla harmanlayarak bütün bir yılın yorgunluğunu attırmaya aday.

Yaz aylarının bunaltıcı sıcaklarıyla birlikte en çok zaman geçirilen keyif alanlarından biri de hiç şüphesiz havuzlar... Açık hava tutkunlarına fonksiyonellik, kalite ve estetik vaadeden L’unica, hem kendi koleksiyonu hem de Türkiye’ye getirdiği dünyaca ünlü ödüllü bahçe mobilyaları markası Oasiq’in ürünleriyle havuz konforunu artırıyor.

2017 ilkbahar-yaz koleksiyonunda şezlongdan daybede, uzanma koltuğundan salıncağa, sehpadan şemsiyeye kadar havuz keyfini taçlandıracak sade ve şık tasarımlı geniş ürün yelpazesi sunan L’unica, yılın yorgunluğunu geride bırakıyor. Havuz başında trend alarmı çaldıracak L’unica ürünlerine, markanın İstanbul Levent’te bulunan showroom‘undan ve Türkiye genelinde yer alan 30 farklı bayisinden ulaşılabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT