Hayalinizdeki Akıllı Telefon HTC 10 Türkiye’de!

Hayalinizdeki Akıllı Telefon HTC 10 Türkiye’de!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Hayalinizdeki Akıllı Telefon HTC 10 Türkiye’de!

Tarihler: 18 Mayıs 2016 Çarşamba ~ 18 Temmuz 2016 Pazartesi

Firma: HTC

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 18, 2016 ~ Tem 18, 2016

Güç 10’da

HTC’nin yeni amiral gemisi HTC 10, mükemmeliği ve bağımsızlığı sembolize eden 10’un gücüyle kullanıcılara benzersiz bir akıllı telefon deneyimi sunuyor. HTC 10, ince bir işçilikte şekillenen şık tasarımı, UltraSelfie ön kamerası, uzun süreli pil ömrü ve benzersiz bir müzik keyfi sağlayan özel seramik kulaklığıyla öne çıkıyor.

Akıllı telefon kavramına yepyeni bir anlayış getiren HTC 10, birinci sınıf kameraları, yüksek standartlardaki ses kalitesini, uzun süreli pil ömrünü ve etkileyici tek parça metal tasarımını bir arada kullanıcılarla buluşuyor. Yeni bir tasarım anlayışıyla çerçevesi tek parça metalden üretilen HTC 10, şık görünümünün yanı sıra, yeni bir işçilikle şekillendirilen açma kapama düğmesinden parmak izi sensörüne kadar kullanım kolaylığını en üst seviyeye taşıyan bir dizayna sahip. Ayrıca 2 güne kadar batarya kullanımı sunan HTC 10, sadece 30 dakikada %50’ye kadar şarj edilebiliyor.

Kusursuz ses deneyimi
HTC 10’un akıllı telefon kullanıcılarına sunduğu en önemli özelliklerin başında 24-bit Hi-Res ses sistemi geliyor. Özellikle seste mükemmelliğin peşinde koşan odyofillerin beklentilerini karşılayacak olan HTC 10, çift hoparlör ile müziğin keyfini en iyi şekilde çıkartmaya imkan sağlıyor. Ayrıca Kişisel Ses Profil Sistemi ile de ses deneyimini kişisel dinleme tercihlerine göre ayarlama şansı veriyor. HTC 10’un öne çıkan bir başka özelliği ise bu deneyimi en iyi şekilde yaşatmak için 250 TL değerindeki Hi-Res ses sertifikalı kulaklığın kutu içinde standart olarak kullanıcılara sunuluyor olması.

Ultra selfie ön kamera
Dünyada ilk kez hem ön hem arka kamerada sunulan optik imaj sabitleyici (OIS) ise kullanıcılara üst düzey bir kamera deneyimi sunarken UltraSelfieTM ön kamerası, düşük ışıkta bile son derece net ve yüksek çözünürlüklü fotoğraf çekimi sağlıyor. Aksesuar tarafında da iddialı olan HTC10, yarı saydam, çok yönlü ön kapağa sahip Ice View kılıfıyla, kılıfın kapağını açmadan bir çağrıyı cevaplamak, bir sonraki şarkıya geçmek veya fotoğraf çekmeyi mümkün kılıyor.

Pil ömrü sorun olmaktan çıkıyor
Telefon performansını otomatik olarak optimize etme özelliğine sahip HTC 10, fazla güç kullanan programları otomatik olarak algılayıp kapatan yeni PowerBotics sistemiyle pil ömrünü %30 uzatarak tek şarjın iki güne kadar dayanmasına imkan veriyor. Pilin sadece 30 dakikada %50’ye kadar şarj edilmesini sağlayan 3.0 Rapid Charger hızlı şarj cihazının da kutu içinde birlikte sunulduğu HTC 10, iş günü sona ermeden önce şarjının azaldığını fark edenlerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirildi.

HTC 10, karbon gri, gümüş olmak üzere 2 farklı renk kombinasyonuyla Mayıs ayında tüketicilerle buluştu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT