Hediyelerin Vazgeçilmez Adresi Bath Body Works

Alışveriş Alışveriş Rehberi Hediyelerin Vazgeçilmez Adresi Bath Body Works

Tarihler: 11 Kasım 2013 Pazartesi ~ 11 Ocak 2014 Cumartesi

Firma: Bath Body Works

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 11, 2013 ~ Oca 11, 2014

Yeni yıl geliyor ve hediye alma telaşı başladı. Geniş ürün portföyü ve neşeli hediye seçenekleri ile kişisel hediyenin vazgeçilmez adresi olan “Bath & Body Works” 7’den 70’e herkese ve her keseye uygun özel ürünleriyle dikkat çekiyor. Dünyanın en iyi ev ve signature kokularını, el sabunlarını vazgeçilmez bir hediye olarak sunan “Bath & Body Works” zengin çeşitliliği ve kişiselleştirilme özelliği ile öne çıkıyor.

“Bath & Body Works”te hediyenin vakti ve sınırı yok! İstediğiniz zamanda, istediğiniz fiyatta ister hazır setlerden, ister size özel hazırlanmış paketlerden oluşan hediye seçenekleri oldukça cezbedici. Özel günlerde ise alternatifler kadar indirimli seçenekler de çoğalıyor.

Yılbaşına özel promosyonları kaçırmayın!
Yılbaşına özel fırsatlarla “Bath & Body Works” hediyenin en kolay ulaşılır adresi olmaya devam ediyor. Yılbaşını yansıtan özel desenli törpüler, aynalar ve daha birçok aksesuar yılbaşı hediye sepeti oluşturmak için ideal öneriler arasında yer alıyor. “Bath & Body Works”un signature ürünlerinden vazgeçemeyenlerdenseniz yılbaşına özel “2 al 3 öde” kampanyası tam size göre. Kışa özel vücut serisi Holiday Traditions her sene olduğu gibi bu sene de Vanilla Bean Noel ve Winter Candy Apple gibi eski favori kokularla hediye alışverişiniz sırasında sizi cezbedecek.

Vazgeçemediğimiz mumlar da yılbaşına özel koku ve ambalajlarla “2 adet 69 TL” kampanyası ile hediye sepetinizde yerini almayı bekliyor. Sınırlı sayıda ve özel olarak üretilen sabun koleksiyonu da kişisel ve özel hediye arayanlar için aralık ayından itibaren “Bath & Body Works” mağazalarında yerini alacak.

Yılbaşı 2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT