Hediyen adidas’tan!

Tarihler: 12 Kasım 2013 Salı ~ 08 Aralık 2013 Pazar

Firma: adidas, Boyner ve YKM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 12, 2013 ~ Ara 8, 2013

adidas, Boyner ve YKM mağazalarında bir hediye kampanyası düzenliyor. 8 Aralık tarihine kadar devam edecek kampanyada, 175 TL ve üzeri adidas kadın performans ürünü alanlar, adidas duş jeli, deodorant ve çantadan oluşan hediye setine sahip olacak.

Boyner ve YKM mağazalarından yapılan adidas kadın performans ürünleri şimdi cazip bir hediye seti kazandırıyor. 8 Aralık tarihine kadar devam edecek kampanyada, Boyner ve YKM mağazalarından 175 TL üzeri adidas kadın performans ürünü alanlar, adidas duş jeli, deodorant ve çantadan oluşan hediye seti kazanıyor.

adidas kadın performans ürünleri, hem kış sporları hem de kış mevsimi boyunca yapılacak günlük spor aktivitelerde konfor, yüksek performans ve eğlenceli bir deneyim beklentisini karşılıyor. adidas hediye kampanyası, bu şık ve konforlu ürünlere sahip olmak için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT