Hep Sneaker Diyenlerin Okul Ayakkabıları Sport İn Street’ten

Hep Sneaker Diyenlerin Okul Ayakkabıları Sport İn Street’ten

Alışveriş Alışveriş Rehberi Hep Sneaker Diyenlerin Okul Ayakkabıları Sport İn Street’ten

Tarihler: 31 Ağustos 2016 Çarşamba ~ 19 Eylül 2016 Pazartesi

Firma: Sport İn Street

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 31, 2016 ~ Eyl 19, 2016

SPORT IN STREET’TE 250 TL ALIŞVERİŞE 50 TL İNDİRİM ÇEKİ HEDİYE!

‘’Hep Sneaker’’ mottosuyla yola çıkan Sport in Street, renk renk sneaker modelleri ile okul döneminde de tarzından vazgeçmeyen çocukların favori adresi olmaya devam ediyor. Üstelik okula dönüş dönemine özel yeni sezon ürünlerde 250 TL alışverişe 50 TL indirim çeki hediye fırsatıyla…

Sport in Street, yeni sezon okul döneminde de rahatlık ve sportif şıklığı stil sahibi çocuklara bir arada sunuyor. 49,99 TL’de başlayan özel fiyatlarla sunulan koleksiyonda; siyah, lacivert, gri gibi koyu renklerin yanı sıra beyaz, pembe, mor gibi renkler de kendine yer buluyor. Rahat tabanların ön plana çıktığı koleksiyonda, sezon modasının yanı sıra klasikleşmiş modelleri de bulabilirsiniz.

Sport in Street; okula dönüş dönemine özel bir de sürpriz kampanya ile sevindiriyor; yeni sezon tüm ürünlerde 250 TL alışverişe 50 TL hediye* çeki fırsatı sunuyor.*

Sport in Street mağazalarında bir arada sunulan Nike, Adidas, Kinetix, Reebok, New Balance, Skechers, Lumberjack, Puma, Vans, Dockers by Gerli ve Hummel gibi kendi kategorisindeki lider markaların en yeni ve cazip fiyatlı sneaker modellerini daha yakından görebilmek için Sport in Street mağazalarını ve sportinstreet.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

* 29.08.2016 – 19.09.2016 tarihleri arasında tüm Sport in Street mağazalarında “İndirimsiz Tüm Ürünlerde 250 TL Alışverişe, bir sonraki 100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 50 TL İndirim Çeki” kampanyası uygulanacaktır. İndirim çeki 31.10.2016 tarihinde kadar 100 TL ve üzeri indirimsiz tüm ürünlerde kullanılabilir. Kampanya, stoklarla sınırlıdır. Diğer kampanyalarla, hediye çekleriyle ve FLO kartla yapılacak alışverişlerle birleştirilemez. Ziylan Mağazacılık ve Pazarlama A.Ş.’nin kampanya süre ve kurgusunda değişiklik yapma hakkı saklıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT