Her Ruh Haline Uygun Bot ve Bootieler Elle’de…

Her Ruh Haline Uygun Bot ve Bootieler Elle’de…

Alışveriş Alışveriş Rehberi Her Ruh Haline Uygun Bot ve Bootieler Elle’de…

Tarihler: 23 Kasım 2015 Pazartesi ~ 23 Ocak 2016 Cumartesi

Firma: Elle

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 23, 2015 ~ Oca 23, 2016

ELLE, Sonbahar-Kış koleksiyonunda farklı stillere hitap eden bot ve bootie tasarımlarıyla kadınların vazgeçilmezi oluyor.

Çalışma hayatında aktif rol oynayan ve modernleşen Türk kadınının giyim alışkanlığını yeniden tanımlayan ELLE, her daim bakımlı ve şık görünmeyi seven kadınlara birbirinden farklı bot ve bootie modelleri sunmaya devam ediyor.

ELLE koleksiyonunda; klasik çizgideki botlardan biker botlara, maskülen modellerden feminen detaylılara kadar farklı tarzdaki botların yanı sıra hem elbise hem de pantolonlarla kombinlenebilen bootieler, kadınların zarif siluetini ortaya çıkarmaya yardımcı oluyor.

İnce ya da kalın topuklu seçenekli, metal detaylı bootiler ile kadınları büyüleyen ELLE, maskülen çizgilere, feminen renk ve aksesuar ekleyerek değişik bir kompozisyon oluşturuyor.

Öte yandan eski ve yeninin harmanlandığı yeni sezonda özellikle gençlerin ve asi ruhların çok sevdiği biker botlarda siyah nikel ve altın aksesuarlar, kalın fermuar ve zincirler ile troklu modeller yer alıyor.

www.elleshoes.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT