Her Şey Bebeğiniz İçin. Organik Bebek Oyuncakları Herkese Hediye’de

Alışveriş Alışveriş Rehberi Her Şey Bebeğiniz İçin. Organik Bebek Oyuncakları Herkese Hediye’de

Tarihler: 21 Ocak 2013 Pazartesi ~ 21 Mart 2013 Perşembe

Firma: Herkese Hediye

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 21, 2013 ~ Mar 21, 2013

9 ay 10 günlük bir bekleyiş ve sabrın sonunda aldınız mucizenizi kucağınıza… Onu koruyup kollamak için gecenizi gündüzünüze kattınız, onun için her şeyin en iyisini ve en sağlıklısını istediniz. Ona uygun kıyafetler, onun için en eğitici oyuncaklar aradınız hep… Sürekli eli ağzında olmasından, her bulduğu oyuncağı ağzına götürmesinden tedirgin oldunuz. Peki, bebeğinizin etrafında, gönül rahatlığıyla bulundurabileceğiniz ve %100 organik olan oyuncakların olmasını istemez misiniz?

Herkese Hediye, en sağlıklı oyuncakları mucizeniz için sunuyor. Hayvanlar aleminin en hızlı hayvanı tavşandan, göz kamaştıran kelebeğe, en güçlü hafızaya sahip filden, gülümseyen yüzüyle şirin mi şirin kuzuya kadar pek çok oyuncak çeşidini bir arada sunan herkese hediye, bebeğiniz için sağlıklı bir ortam yaratıyor.

%100 sertifikalı organik ürünlerden üretilen oyuncaklar, tercihe göre çıngıraklı sistemleriyle bebeğin görme, dokunma ve işitme duyularının gelişmesine yardımcı oluyor. Hem eğitici hem de eğlendirici bir yapıya sahip olan oyuncaklar bebeğinizin neşesine neşe katıyor.

Bebekler için organik ürün kullanımının çok önemli olduğunu söyleyen Herkese Hediye Firma Yöneticisi Neslihan Özkan,” Anne ve babaların tedirginliklerini ve hassasiyetlerini iyi biliyoruz. Çünkü herkes bebeği için en iyi olanı ister. Biz de bu yüzden onlar için en sağlıklı oyuncak ve kıyafetleri bir arada sunuyoruz.” dedi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT