Her Tarza Uygun Jean Şortlar Koton’da

Her Tarza Uygun Jean Şortlar Koton’da

Alışveriş Alışveriş Rehberi Her Tarza Uygun Jean Şortlar Koton’da

Tarihler: 10 Ağustos 2016 Çarşamba ~ 10 Ekim 2016 Pazartesi

Firma: Koton

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 10, 2016 ~ Eki 10, 2016

Zamansız ve klasik kot şortlar sıcak yaz günlerinin en önemli parçası olmaya devam ediyor. Dinamik ve özgün tasarımlarıyla dikkat çeken Koton Jean şortlar, günlük giyimden gece şıklığına kadar stilindeki sınırsızlığı vurgulamayı sevenlere uygun tasarımlar sunuyor.

Yüksek belli modellerden dantel ve zımba detaylara, yırtık ve taşlanmış parçalardan farklı renk skalasına, yılların eskitemediği salopet modellerden mikro şortlara kadar sayısız Jean şort seçeneği sunan Koton Jeans, bu yaz Jean şortları basic tişörtler, omuz detaylı bluzlar, crop üstler ve boyfriend gömlekler ile kombinlemeyi öneriyor.

Her vücut şekline uyum sağlayan jean kalıpları ile fit görünüm ve rahatlığı bir arada sunan Koton Jeans, özel olarak tasarlanmış kumaşlar ile de vücudu şekillendiriyor. Farklı vücut tiplerine göre hazırlanan Jean şortlar, hem sportif, hem iddialı hem de stil sahibi tasarımları ile dikkat çekiyor ve Koton mağazalarının yanı sıra Koton Jeans mağazalarında ve www.koton.com web sitesinde moda tutkunlarını bekliyor.

www.koton.com
http://twitter.com/Koton
www.facebook.com/Koton
http://instagram.com/koton

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT