Hermes- Arceau Chrono Bridon Sportif Bir Yaşam!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Hermes- Arceau Chrono Bridon Sportif Bir Yaşam!

Tarihler: 05 Mart 2013 Salı ~ 05 Mayıs 2013 Pazar

Firma: Hermes

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 5, 2013 ~ May 5, 2013

Arceau Koleksiyonun tasarımında binicilik dünyasından ilham alan Hermes, sporun yaşam sanatı olarak gerçek doğasını göstermesine fırsat veriyor.

?

İkonik Arceau koleksiyonu, beş farklı model sunan, yeni Arceau Chrono Bridon ile binicilik sporunun kendini farklı bir şekilde ifade edebilmesini sağlıyor. Tüm modellerde yeni bradoon kayışı yanısıra Henri dOrigny ‘in orijinal tasarımı olan yuvarlak kasa ve üzengi şeklinde asimetrik kayış-kasa bağlantısına sahip.

Binicilik dizginlerinden esinlenilen, bradoon olarak bilinen küçük deri uç, özgün eyer dikişli kayışın kasayla olan bağlantısını vurguluyor. Hermes için tarihi bir malzeme olan Barenia dana derisinden veya oldukça sert bir malzeme olan dizgin derisinden yapılan Arceau Chrono Bridon ‘un yeni kayışları Hermes’in koşum takımları ve eyer yapım uzmanlığının altını çiziyor. Koleksiyonda siyah, naturel, abanoz veya çivit mavisi renklerde kayış alternatifleri bulunuyor.

Kalbinde otomatik kronograf kalibre atan Arceau Chrono Bridon tasarımı biniciliğin vurgularıyla zenginleşiyor. Klasik modellerde çelik veya mavi renkte, spor modellerde ise turuncu renkte olan, merkezi saniye ibresi, koleksiyonun özgün bir parçası. Biniciliğin vurgularıyla zenginleştirilen mekanik bir donanıma sahip Arceau Chrono Bridon, atların doğuştan var olan asaletiyle yaratıcı bir şekilde geliştirilmiş.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT