Hotpoint’in Yılbaşı Kampanyası Çamaşır Kurutma Derdine Son

Alışveriş Alışveriş Rehberi Hotpoint’in Yılbaşı Kampanyası Çamaşır Kurutma Derdine Son

Tarihler: 26 Aralık 2012 Çarşamba ~ 26 Şubat 2013 Salı

Firma: Hotpoint

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 26, 2012 ~ Şub 26, 2013

Avrupa’nın ilk kurutma makinesi üreticisi Hotpoint, yeni yılı kaçırılmayacak bir kurutma makinesi kampanyasıyla karşılıyor. İtalyan tasarımını üstün teknolojiyle harmanlayan ve sunduğu fırsatlarla tüketicilerini şımartmaya devam eden Hotpoint, ütüye ayrılan zamanı azaltan kırışık önleme özelliğine sahip kurutma makinelerini yılbaşına özel sadece 699 TL’den başlayan fiyatlarla sunuyor ve yeni yılda çamaşır asma, kurutma ve toplama derdine son veriyor.

İtalyan tasarımını üstün teknolojiyle harmanlayan Hotpoint, Avrupa’da 9 milyondan fazla aile tarafından tercih edilen Hotpoint kurutma makinelerinde uyguladığı yılbaşına özel fiyat kampanyasıyla tüketicileri çamaşır kurutma derdinden kurtararak onlara harika bir yeni yıl hediyesi armağan ediyor. 699 TL’den başlayan cazip fiyatlarla sunulan geniş kurutma kapasitesine sahip Hotpoint kurutma makineleri, kırışıklık önleme özelliğiyle ütüye ayrılan zamanı ciddi oranda azaltırken hızlı kurutma seçeneğiyle de zamandan tasarruf sağlıyor. Rahatlıkla çamaşır makinesinin üzerine konularak tüketicilere geniş kullanım alanı sunan ve çamaşır asma, kurutma ve toplama derdine son veren Hotpoint kurutma makineleriyle yeni yıla girmek şimdi çok hesaplı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT