HP, KOBİ ve Büyük Şirketlere Yeni Scanjet Tarayıcılarını Sunuyor

HP, KOBİ ve Büyük Şirketlere Yeni Scanjet Tarayıcılarını Sunuyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi HP, KOBİ ve Büyük Şirketlere Yeni Scanjet Tarayıcılarını Sunuyor

Tarihler: 12 Ekim 2016 Çarşamba ~ 12 Aralık 2016 Pazartesi

Firma: HP

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 12, 2016 ~ Ara 12, 2016

PALO ALTO, Kaliforniya, 7 Ekim 2016— HP Inc., genel ofis işlerinden karmaşık iş akışlarının gereksinimlerine kadar geniş çeşitlilikteki baskı ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanan dört adet yeni nesil kurumsal tarayıcıyı duyurdu. Önceki modellere kıyasla ciddi anlamda daha hızlı ve dayanıklı olan, modern ofislere kolayca sığan yeni HP ScanJet tarayıcılar, opsiyonel mobil beceriler sunmasının yanı sıra hızlı önlü arkalı tarama, daha yüksek miktarda görev döngüsü, yüksek kapasiteli otomatik belge besleyici ve üstün kağıt işleme özellikleriyle üretkenliği artırıyor.

Yeni ScanJet tarayıcılar ilk kez opsiyonel Wi-Fi aksesuarı sunuyor1. Wi-Fi aksesuarı tarayıcının ofisin her yanından bağlantı kurup belge taramasını kolaylaştırıyor. Bu da taracıyı sağlık, bankacılık, sigortacılık ve hukuk sektörlerinde faaliyet gösteren şirketler için ideal bir seçim haline getiriyor. ScanJet tarayıcılar HP JetAdvantage Capture uygulamasından da faydalanıyorlar. Bu uygulama, bir mobil cihazdaki dijital dosyaların kaydedilmesini, depolanmasını ve dağıtılmasını kolaylaştırıyor. Ayrıca yeni cihazlar kullanıcıların tarayıcıya dahil yazılımlar, tam özellikli TWAIN ve ISIS® ile belgeleri doğrudan uygulamalara taramalarını sağlıyor. Yeni kağıt beslemeli tarayıcılar ek maliyetsiz 3 yıllık garanti ile birlikte geliyor.

HP ayrıca basit renkli tarama işlerinden karmaşık iş akışlarına kadar tüm tarama süreçlerinin altından kalkabilen yeni, giriş seviyesi ve çok uygun maliyetli bir tarayıcıyı daha duyurdu.

HP Türkiye Baskı Sistemleri Kategori Müdürü, yeni tarayıcılarla ilgili şu açıklamayı yapıyor: “Kurumsal müşterilerimiz, kullanımı kolay ve verileri dijitalleştirip arama yapılabilir, paylaşılabilir ve arşivlenebilir içeriklere dönüştürecek uygun maliyetli araçlara ihtiyaç duyuyorlar. Yeni HP ScanJet tarayıcılar ofislerdeki küçük ve büyük çalışma gruplarının kullanımına uygun kolay ve sezgisel kullanımlı ürünler olmalarının yanında özgün iş akışı ihtiyaçlarına uyarlanabilir olmaları sayesinde müşterilerin ana iş süreçlerine odaklanabilmelerini sağlıyorlar. Boyutlarının küçük olması sayesinde de kolayca masaüstlerine konuşlandırılabiliyorlar.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT