HP Spectrext Ultrabook™ ile İlk İzlenimde İki Kat Etki Yaratın

Alışveriş Alışveriş Rehberi HP Spectrext Ultrabook™ ile İlk İzlenimde İki Kat Etki Yaratın

Tarihler: 16 Ağustos 2012 Perşembe ~ 16 Ekim 2012 Salı

Firma: HP

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 16, 2012 ~ Eki 16, 2012

HP’nin tasarım harikası yeni ürünü HP SpectreXT Ultrabook™, ince gövdesi, metalik dokusu ve multifonksiyonel özellikleriyle teknoloji tutkunlarının yeni gözdesi.

Yalnızca 1,39 kg ağırlığındaki kasası ve 13,3 inçlik gövdesi ile HP SpectreXT Ultrabook™, çantanızdan ayırmayacağınız tutkulu bir teknoloji partneri!

HP SpectreXT Ultrabook™, daha hafifi ile daha fazlasını yapabileceğiniz multifonksiyonel bir ultrabook olarak üretildi. 8 saate kadar dayanan pil ömrü* ve birden fazla bağlantı noktası sayesinde ister uçakta ister toplantı odasında ya da evinizde sınırsız çalışabilir, internette sörf yapabilir ya da oyun oynayabilirsiniz.

Stil sahibi modern tasarım.
Şık dış görünümü ile stilinizi tamamlayacak olan HP SpectreXT Ultrabook™, teknolojide özel ve pahalı zevkleri olan trendsetter kullanıcılar için tasarlandı. HP SpectreXT Ultrabook™, modern dizaynı, yuvarlak köşeli formu ve pürüzsüz metalik yüzeyi ile ince, zarif ve son derece hafif bir ultrabook olarak ön plana çıkıyor.

Beats Audio™: HP tarzı…
HP SpectreXT Ultrabook™’da yer alan Beats Audio™ ses sistemi ve dört hoparlörü, müzik keyfini zirveye taşıyarak, her an ve her yerde konser atmosferini yaşatıyor.

Ödünsüz performans!
HP SpectreXT Ultrabook™’un ultra ince tasarımı, yüksek performanstan ödün vermeden üretildi. Aksine, sınırsız performansı mümkün kıldı. HP SpectreXT Ultrabook™, en yeni üçüncü nesil Intel® Core i5 işlemci sayesinde ultra hızlı ve incedir.

*Pil ömrü ürünün modeline, konfigürasyonuna, yüklenen uygulamalara, özelliklerine, kullanıma, kablosuz işlevselliğine ve güç yönetim ayarlarına bağlı olarak değişir. Pilin maksimum kapasitesi doğal olarak zamanla ve kullanıldıkça azalır. Daha ayrıntılı bilgi için MobileMark07 pil karşılaştırma www.bapco.com/products/mobilemark2007 adresini ziyaret edin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT