I-Watch Renkli Bir Yeni Yıl Vaadediyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi I-Watch Renkli Bir Yeni Yıl Vaadediyor

Tarihler: 28 Kasım 2012 Çarşamba ~ 01 Ocak 2013 Salı

Firma: I-Watch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 28, 2012 ~ Oca 1, 2013

“Arıkan” tarafından design edilen ; yenilikçi ve cesur tasarımlara imza atan I-WATCH ; konsept saatlere yepyeni, dinamik ve eğlenceli bir bakış açısı getiriyor.

Mocha, Colorful, Nero ve Lino koleksiyonları ile gençlerin çok seveceği tasarımlar sunan markanın, yeni reklam kampanyası da tasarımları gibi cesur, eğlenceli ve kışkırtıcı!

Eğlence, aşk, özgürlük, kardeşlik gibi evrensel kavramlara sahip çıkan marka, bu kampanya ile gençlere, yeni yılda “şimdi senin zamanın” mesajını veriyor.

Ellerin, sembollerle gençlere ve her zaman genç kalanlara evrensel mesajlar verdiği kampanyada, anın değeri yüceltiliyor; özgürlüğün, aşkın, eğlencenin, kardeşliğin, keşfetmenin en çok da gençler için olduğunun altı çiziliyor.

Birbirinden renkli ve eğlenceli i-watch saatler yılbaşında sevdiklerini mutlu etmek için yılbaşında mükemmel bir hediye seçeneği, fiyat aralığı ise sadece 139-399 tl !!!

Yılbaşı 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT