İhtişamlı Kirpiklerin Sırrı

İhtişamlı Kirpiklerin Sırrı

Alışveriş Alışveriş Rehberi İhtişamlı Kirpiklerin Sırrı

Tarihler: 15 Ocak 2018 Pazartesi ~ 15 Mart 2018 Perşembe

Firma: Flormar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 15, 2018 ~ Mar 15, 2018

Flormar’ın, Omlashes Maskara koleksiyonu, farklı kirpik şekilleri ve makyaj tercihine uygun dört alternatifi ile makyajını tamamlarken tüm dikkatleri üzerine çekecek!

Her sezon yepyeni koleksiyonları ile öne çıkan Flormar, bu defa dört farklı maskara alternatifini içerisinde barındıran Omlashes Maskara koleksiyonu ile karşınızda! Flormar’ın Omlashes koleksiyonu sayesinde bu sezon etkileyici bakışlara sahip olmak çok kolay.

Extra Hacim ve Dramatik Bakışlar OMLashes! Extra Volume’de Gizli!

Kirpikleri kökten uca kavrayarak her bir kirpiğin ekstra hacim kazanmasını sağlayan OMLashes! Extra Volume, tüm dikkati göz makyajına çekmek isteyen dramatik makyaj tutkunlarının ilk tercihi olarak sezona göz kırpıyor.

OMLashes! Lengthening Maskara ile İhtişamlı ve Uzun Kirpikler

OMLashes! Lengthening Maskara, uygulama kolaylığı sunan fırçası ile kirpikleri dipten uca kavrayıp uzatarak günlük makyajınızın vazgeçilmezi olmaya aday. Lengthening Maskara, muhteşem uzunluk ve hacim sağlayarak gözlerinde yeni bir ahenk oluşturacak!

OMLashes! High Definition ile Kipriklerde Anında Belirgin Görünüm

OMLashes! High Definition Maskaranın kirpikleri anında belirginleştiren özel fırçası ile gözlerinle dikkat çekmeye hazır mısın? Kullanıldığı andan itibaren çekici bir görünüm sunan, kısa kirpiklerde bile muhteşem belirginlik sağlayan High Definition’a bayılacaksın.

OMLashes! Fan Effect ile Tek Hamlede Kıvrılmış Kirpikler!

Kirpiklere istenilen kıvrık ve hacimli görünümü kazandıran Fan Effect, tek bir hareket ile kirpiklerde mükemmel sonucu vadediyor. Pratik kullanımı ve kirpikleri tek tek belirginleştiren formülü ile etkileyici bakışlar için ilk tercihin OMLashes! Fan Effect olacak!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT