İnci Deri 2017 İlkbahar-Yaz Kadın Koleksiyonu

İnci Deri 2017 İlkbahar-Yaz Kadın Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi İnci Deri 2017 İlkbahar-Yaz Kadın Koleksiyonu

Tarihler: 15 Mart 2017 Çarşamba ~ 15 Mayıs 2017 Pazartesi

Firma: İnci Deri

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 15, 2017 ~ May 15, 2017

Bu yıl 100. yılını kutlayan İnci’nin Gamze Saraçoğlu Kreatif Direktörlüğü’nde hazırlanan 2017 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, kadınların tercihlerine odaklanarak tasarlanan özgün ve çarpıcı modellerle öne çıkıyor.

İnci Deri, 100. yılını, orijinal ve farklı tasarımların bir araya geldiği özel bir İlkbahar-Yaz koleksiyonuyla kutluyor. Gamze Saraçoğlu Kreatif Direktörlüğü’nde hazırlanan ‘İnci Deri 2017 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’, İnci Deri’ye özgün deriler, aksesuarlar ve materyallerle kadınların tüm beklentilerini karşılıyor.

Stil sahibi kadınların yaşam alışkanlıklarına göre farklılaşan moda beklentilerini, zengin ürün çeşitliliğiyle karşılayan İnci Deri’nin Boyhood Grubu, Up&High Grubu, DayDream Grubu, Celebration Grubu, Travel Grubu, Basic Grubu ve Gamze Saraçoğlu Kapsül Koleksiyonu olmak üzere 7 farklı gruptan oluşan 2017 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, kadınları fark yaratan tasarımlarla buluşmaya davet ediyor. İlkbahar ve yaz sezonunun sıcak ve heyecan veren havasını tasarımlarına yansıtan İnci Deri, rafine şıklığı ve konforu, ayakkabı ve çantalarda bir araya getiriyor.

BASİC Grubu: Sadeliğin şık çizgilerle buluştuğu ayakkabı ve çantalar
Sade ve rahat kadınlara hitap eden Basic Grubuna ait modeller, farklı derilerde hayat bularak günlük hayata sadeliği ve konforu getiriyor. Yaşamın her anına uyum sağlayan Basic Grubu; nil yeşili, bebek mavisi ve pudra tonlarının ön planda olduğu yumuşak pastel tonlarla dikkat çekiyor. Dekolte ayakkabılarla kombinlenen el ve omuz çantaları ise kadınların klasik şıklığına stilize bir görünüm kazandırıyor.

TRAVEL Grubu: Hareketi ve seyahati seven kadınların vazgeçilmezi
Hareketi ve seyahat etmeyi seven, yerinde duramayan coşkulu kadınlar için konforlu ve yumuşak adımlar sağlarken modadan ve şıklıktan ödün vermeyen modellerin yer aldığı grupta; yumuşak, hafif ve krep tabanlar öne çıkıyor. Süet ve yumuşak derilerin ağırlığını hissettirdiği serinin en iddialı parçaları arasında yer alan büyük ebatlardaki yumuşak süet çantalar, diledikleri her şeyi yanında taşımak isteyen kadınlar için hayat kurtarıcı.

BOYHOOD Grubu: Artizan dokunuşları çağrıştıran sıradışı tasarımlar!
Bohem ve artizan kadınlara hitap eden Boyhood Grubu, özgür dokunuşlarıyla tüm kadınları kendini korkusuzca ifade etmeye çağırıyor. Etnik işlemeler, trok, jean, püskül ve spor tabanlı sandaletlerle göz dolduran serinin maskülen kadınlara özel olarak sunduğu mini sırt çantaları ise bu sezonun olmazsa olmazları arasında yer alıyor.

UP&HIGH Grubu: Cesur ve trendy kadının kimlik beyânı
Eşsiz derilerle hareketlenen Up&High Grubu modellerinde yılan baskılı, lazer desenli ve aynalı deriler ön planda. Camel, mavi, taba, açık pembe tonlarıyla dikkat çeken seri, etnik baskılar ve aynalı ürünlerle cesur ve özgüveni yüksek kadınlara hitap ediyor. Derileri dekoltelerle kombinleyen serinin eşsiz parçaları arasında, iş hayatında varlığını hissettiren kadınlara özel olarak tasarlanan yılan derisi el çantaları yer alıyor.

DAYDREAM Grubu: Stilize minimal çizgiler
Keskin ve avantgart çizgiler… Modern, sade ama ince çizgilerle; ruhu ve zihni dinginlik arayan kadınlara özel tasarımlar… Tabadan laciverte, beyazdan pudra tonlarına uzanan renkleriyle hem sadeliği hem de baharın ve yazın coşkusunu yansıtmak isteyen kadınlara hitap eden Daydream Grubu’nda, hasır tabanlı alternatif modeller de yer alıyor. Sırt çantaları ve sade çizgilerle öne çıkan omuz çantaları telaşsız, durgun bir görünüme stil katmak isteyen kadınların gününü kurtarıyor.

CELEBRATION Grubu: Özel günlerde fark yaratan ışıltı ve topukların karşı konulmaz cazibesi…
Özel günlerde ışıltısı ve topukların cazibesiyle dikkat çekmek isteyen kadınlara özel olarak tasarlanan Celebration Grubu’nda, metalik derilerle zenginleştirilmiş modeller, yumuşak renk tonları ile öne çıkan kıyafetlere eşlik ediyor. Gümüş, antrasit ve rose derilerle doruğa çıkan koleksiyonun cezbedici niteliği, ayakkabıları tamamlayan metalik mini clutch çantalarla doruğa çıkıyor.

GAMZE SARAÇOĞLU KAPSÜL KOLEKSİYONU: Enerjik kadını fark edilir kılan değerli parçalar
Renkli ve enerjisi yüksek özel tasarım grubu Gamze Saraçoğlu Kapsül Koleksiyonu, kadını daha özel ve farklı kılmak adına kilit konsept olarak illüstratif ve yüksek detaylı formlara yer veriyor. Sezonun vazgeçilmezi mini omuz çantaları ve bel çantaları ile tamamlanan çarpıcı tasarımlar, farkını ortaya koymak isteyen kadınlar için tasarlandı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT