İnci Deri’den İddialı Yeni Deri Ceket Koleksiyonu

İnci Deri’den İddialı Yeni Deri Ceket Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi İnci Deri’den İddialı Yeni Deri Ceket Koleksiyonu

Tarihler: 02 Kasım 2016 Çarşamba ~ 02 Ocak 2017 Pazartesi

Firma: İnci Deri

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 2, 2016 ~ Oca 2, 2017

2017’de 100. yılını kutlayacak İnci Deri’nin Gamze Saraçoğlu kreatif direktörlüğünde, ilk defa hazırlanan 2016 – 2017 Sonbahar - Kış Deri Ceket Koleksiyonu Kasım ayından itibaren satışa sunuluyor. Sınırlı sayıda üretilen koleksiyon deri tutkunlarının her anına eşlik edecek parçalardan oluşuyor.

Gamze Saraçoğlu Kreatif Direktörlüğü’nde hazırlanan üçüncü koleksiyon olan ‘İnci Deri 2016-2017 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’, sokak modasının ‘cool’ parçası olan deri ceketlerle, stil ikonu olmanın kurallarını yeniden yazıyor.

Gamze Saraçoğlu tarafından İnci Deri’ye özel olarak tasarlanan “zamansız ve ikonik” deri ceket koleksiyonu, kusursuz kesimi ile kadınlarda feminen, erkeklerde ise asi duruşu ile akılları çeliyor. Büyük beden ve dar kesim modeller “tek parça” ile stil ikonu olmayı vaat ediyor. Cool tanımının gayri resmi üniforması “kült parça” deri ceketler bu sezon herkesin gardırobunda olması gereken yegane parçalar arasında yerini alıyor.

İnci Deri’nin, zamansız ve ikonik parçalardan oluşan yeni sezonu; 100 yıllık deneyim ve uzmanlığın özgün dokunuşlarını bir araya getiriyor. 2016-2017 Sonbahar Kış’ın moda esintisini tasarımlarına taşıyan İnci Deri, kendine özgü bir tarzı olanları yeni koleksiyonunda buluşturuyor.

“İnci Deri 2016 – 2017 Sonbahar - Kış Deri Ceket Koleksiyonu” Kasım ayından itibaren mağazalarda yerini alıyor.

Gamze Saraçoğlu ‘Kreatif Direktörlüğü’nde’ hazırlanan özel deri ceket koleksiyonu, Sonbahar – Kış modasının trendlerine öncülük ediyor. Beş kadın ve beş erkek modelden oluşan koleksiyon; şehirli, modern ve çağdaş dokunuşları bir araya getiriyor. Klasik parçaların Gamze Saraçoğlu tarafından yeniden yorumlanmasıyla hazırlanan koleksiyon, günün her saati kullanılmak için tasarlanmış çok özel parçalardan oluşuyor.

Moda algısı yüksek, iddialı kadın ve erkekler için hazırlanan koleksiyonda, kuzu derileri, metalik deriler, süet deriler ve özel efektlerle oluşturulan dokulu deriler kullanılırken, tasarımları zenginleştiren aksesuarlar da özel olarak hazırlandı.

Sokak stilini güçlendiren, modern tasarımlardan oluşan, sınırlı sayıda üretilen “Gamze Saraçoğlu Deri Ceket Koleksiyonu” Kasım ayından itibaren belirli İnci Deri mağazalarında ve incideri.com’da modaseverlerin beğenisine sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT