Intel ve 50 Cent’ten İşbirliği

Alışveriş Alışveriş Rehberi Intel ve 50 Cent’ten İşbirliği

Tarihler: 21 Ağustos 2014 Perşembe ~ 21 Ekim 2014 Salı

Firma: Intel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 21, 2014 ~ Eki 21, 2014

Biometrik kulaklıklar maraton koşucularından sağlıklı yaşam için formuna dikkat eden sporseverlere kadar her seviyeden sporcunun egzersizlerini daha verimli hale getirecek

“50 Cent” adıyla tanınan ABD’li ünlü rapçi Curtis Jackson’ın kulaklık ve aksesuar markası SMS Audio LLC ve Intel, benzersiz fitness deneyimi için en yeni fitness-izleme biometrik teknolojisini yüksek kalitede ses ve stille birleştiren, dünyanın kalp ritmini ölçen ilk kişisel ses sistemini geliştirmek için işbirliği yaptı. Intel ve SMS Audio, sporcuların fitness deneyimini geliştirmek için stille teknolojik yeniliği bir araya getiriyor. Bu yıl sonundan itibaren pazara sunulacak olan Intel işlemcili SMS Audio BioSport kulak içi kulaklıklar, sporculara “akıllı” egzersiz yetenekleri kazandıracak. Intel işlemcili SMS Audio BioSport kulak içi kulaklıklar, yakın zamanda duyurulan SMS Audio Sport Koleksiyonu’nu genişletecek ve fitness sürecinde bir yandan sporcuya yüksek kalitede ses sunarken bir yandan da sporcunun sağlığına dair işlenebilir bilgi toplayan gelişmiş teknolojik özellikler sunacak.

SMS Audio BioSport kulak içi kulaklıklar 2014’ün 4. çeyreğinden itibaren SMSAudio.com internet sitesi üzerinden satışa sunulacak. Ayrıntılı bilgi, fotoğraf ve multimedya basın kiti için http://www.intel.com/newsroom/smsaudio ve http://www.smsaudio.net/smsintel adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT