İntel’le Sevgilinin Kalbini Kazan

Alışveriş Alışveriş Rehberi İntel’le Sevgilinin Kalbini Kazan

Tarihler: 11 Şubat 2014 Salı ~ 14 Nisan 2014 Pazartesi

Firma: İntel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2014 ~ Nis 14, 2014

Sevgililer günü yaklaştıkça hediye bulma telaşı artıyor. Sevgilinizin ruhuna hitap etmek için tabletten dizüstü bilgisayara, 2’si 1 Arada cihazlara Intel işlemcili ürünlerden bir seçim yapın.

Herkes Sevgililer Günü için hem kullanışlı hem de karşısındakine ne kadar değer verdiğini gösterebileceği hediyeler arıyor. Intel, sevgilisine güzel ve kullanışlı bir hediye almak isteyenler için en güzel olanakları sunuyor.

İşte sevgilinizin hayat tarzına uygun cihazı seçmek için ipuçları:

Sevgiliniz hem internette dolaşmak hem de işinden kopmamak istiyorsa Intel tabanlı dizüstü bilgisayar ve Ultrabook’lar ideal bir seçenek. İncelik ve hafiflik özellikleriyle artık sevgiliniz yeni bilgisayarını yanında daha kolay taşıyabilecek.

Sevgiliniz çok hareketli ve yerinde duramıyorsa, bazen sunum yapmak, bazen de rapor hazırlamak istiyorsa 2’si 1 Arada mükemmel bir seçim. Daha fazla esneklik sunan 2’si 1 Arada bülgisayar, Ultrabook’un yüksek performansı ile tabletin taşıma kolaylığını bir arada isteyenler için ideal bir seçenek. Intel tabanlı 2’si 1 Arada bir bilgisayarı sevgiliniz ister klavyeli isterse dokunmatik olarak kullanabilir.

Sevgiliniz sadece internette maillerini kontrol ediyor ya da sörf yapmaktan hoşlanıyorsa, tablet en iyi seçim. Temel Office ve internet uygulamaları ile Intel tabanlı tabletler, kesenizi de çok zorlamayacaktır. Özellikle çok seyahat eden bir sevgiliniz varsa, yeni tableti sayesinde gündemden de hiç uzak kalmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT