İsviçre Yapımı Etiketi Taşıyan ilk Lüks Akıllı Saat

İsviçre Yapımı Etiketi Taşıyan ilk Lüks Akıllı Saat

Alışveriş Alışveriş Rehberi İsviçre Yapımı Etiketi Taşıyan ilk Lüks Akıllı Saat

Tarihler: 20 Mart 2017 Pazartesi ~ 20 Mayıs 2017 Cumartesi

Firma: TAG Heuer

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 20, 2017 ~ May 20, 2017

Gerçek modüler tasarımlı bir saat
Akıllı kol saati alanında yepyeni ve orijinal bir kavramla tasarlandı: Akıllı modüler saatin yapısı 3 ibreli veya Chronograph Tourbillon COSC sertifikalı Haute Horlogerie mekanik modülle yer değiştirilebilme özelliğini taşıyor. Bu özellik sayesinde kullanılan malzeme, renk ve kombinasyon açısından çok geniş bir seçenek yelpazesi sunuyor: modüler tasarım kavramı ayrıca gösterge uçları, kayış ve toka için de geçerli. TAG Heuer’in yeni tasarım modeli tamamen sizin keyfinize göre ve size özel tasarlanabilen lüks bir saat olma özelliğine sahip.

Estetik tasarım ve cesur güzellik bir arada
Yeni model Intel mühendisleriyle işbirliği içerisinde tasarlanarak geliştirilen gerçek bir lüks İsviçre saati: 50 metre su basıncına dayanıklı, GPS özelliğini taşıyor, ödemeler için NFC (Yakın Alan İletişimi) sensörü bulunuyor, yüksek çözünürlüklü müthiş bir AMOLED ekrana sahip ve sınırsız kombinasyonla kullanılabilecek değiştirilebilir TAG Heuer kadran seçeneklerini sunuyor. Google Android Wear 2.0 platformu ve yeni TAG Heuer Companion uygulaması yazılım deneyimini geliştirerek en çok değer verdiğiniz insanlar ve bilgilerle iletişim halinde olmanızı sağlıyor. Bu saatin zanaatkârları tasarımdan öndün vermediler. Titanyum, seramik, kırmızı altın gibi sadece yüksek kaliteli malzemeler kullanılırken ayrıntılara titizlikle dikkat edildi.

Şimdi Görün, Hemen Alın: Avangart dağıtıma hazır, bugünden itibaren satışta
TAG Heuer “Şimdi Görün, hemen satın alın” hızlı moda konseptinin uygulandığı ilk saatiyle avangart lüks saat üreticiliği alanında lider olarak ilerliyor. Bugün itibarıyla yeni model saatler TAG Heuer mağazalarında, seçkin mağazalarda veya markamızın internet satış mağazasında satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT