İtalya’nin Bir Numaralı Bisküvi ve Unlu Mamul Markası ‘Mulino Bianco’ Türkiye'de

İtalya’nin Bir Numaralı Bisküvi ve Unlu Mamul Markası ‘Mulino Bianco’ Türkiye'de

Alışveriş Alışveriş Rehberi İtalya’nin Bir Numaralı Bisküvi ve Unlu Mamul Markası ‘Mulino Bianco’ Türkiye'de

Tarihler: 19 Nisan 2017 Çarşamba ~ 19 Haziran 2017 Pazartesi

Firma: Mulino Bianco

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 19, 2017 ~ Haz 19, 2017

Gıda devi Barilla, İtalya'nın bir numaralı bisküvi ve unlu mamul markası Mulino Bianco'nun yenilenen ürünlerini Türkiye'de de lezzet tutkunlarının beğenisine sundu. Benzersiz lezzetini, en kaliteli malzemelerin tam kıvamında fırınlanmasından alan Mulino Bianco, el yapımı tadında birbirinden leziz krakerleri ile her gün gerçek İtalyan lezzeti sunacak.

Yeme içme söz konusu olduğunda Akdeniz lezzetleri vazgeçilmezdir. Sadece akşam yemeği değil, tadılan her şeyde, hatta atıştırmalıklarda dahi, “en kaliteli malzemeden en iyi lezzeti” arayanlar için enfes çeşitlerle doludur. Şimdi de yeni bir lezzet esintisi Akdeniz’den Türkiye’ye geldi. Her öğüne büyük önem veren İtalyanların olmazsa olmazları arasında yer alan lider bisküvi ve unlu mamul markası Mulino Bianco raflardaki yerini aldı. 

Titizlikle seçilen en kaliteli malzemelerden üretilen Mulino Bianco; kolesterol, trans yağ asitleri, palm yağı, koruyucu ve katkı maddesi içermiyor. Mulino Bianco’nun yeni krakerleri, sadece kahvaltılarda değil; öğle ve akşam yemeği arasında, işte veya dışarıda, Akdeniz aromalarıyla zenginleştirilmiş lezzetler sunuyor. En kaliteli malzemelerin gurme tariflerle harmanlanarak tam kıvamında fırınlanmasıyla hazırlanan Mulino Bianco’nun tuzlu krakerleri, lezzet düşkünlerinin keyifli anlarını taçlandıracak.

Grisiniye Akdeniz Dokunuşuz
Pratik ve gurme lezzet arayanların favorileri arasında yer alan grisini, Mulino Bianco'nun Sfilati ürünüyle yeniden yorumlandı. İsmini İtalyanca’da ince uzun Sfilatino, yani baget ekmekten alan Sfilati'nin zeytinli ve domatesli iki farklı lezzet seçeneği bulunuyor. El yapımı tadında taptaze çubukların Akdeniz aromaları ile buluştuğu Sfilati, kıtırlığı ile grisininin lezzetine lezzet katıyor.

Fırın Tazeliğinde Yaprak Galeta
Mulino Bianco'nun lezzet tutkunları için sunduğu diğer sürpriz ise Sfoglie. İtalyanca kağıt kadar ince açılmış hamur demek olan Sfoglie, hem görsel hem lezzet olarak yeni bir atıştırmalık deneyimi vadediyor. Siyah ve yeşil zeytinlerin harmanlanmasıyla hazırlanan zeytinli Sfoglie ile domates ve kekik ile zenginleştirilen domatesli Sfoglie sevilen dip soslarla birlikte sade bir yaprak galetanın çok ötesinde bir lezzet deneyimi sunuyor.

Unlu mamuller sektöründe 1877 yılından bu yana tüm ürünlerinde aynı yüksek kaliteyi sürdüren ve mükemmel içerikleri kusursuz bir şekilde hazırlayan Barilla’nın köklü markası Mulino Bianco'nun benzersiz tuzlu krakerleri, 180 ve 200 gramlık paketlerle Türkiye’nin beğenisine sunuldu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT