İyi Hissetmek İçin Penti

Alışveriş Alışveriş Rehberi İyi Hissetmek İçin Penti

Tarihler: 21 Temmuz 2014 Pazartesi ~ 21 Eylül 2014 Pazar

Firma: Penti

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 21, 2014 ~ Eyl 21, 2014

Her stile ve vücut tipine uygun yepyeni iç çamaşır modelleri tutkunlarını Penti mağazalarında bekliyor.

Penti’nin Yeni Kalıbı!

Elegance Balkonet sutyen yarı destekli kap, çıkarılabilir askıları ve göz alıcı şık dizaynıyla Penti mağazalarında tutkunlarını bekliyor. Set olarak sunulan slip ile birlikte tercih ederek kadınlar kusursuz görünümün kapılarını aralıyor.

Büyük Yenilik

Elegance Bodysuit; tamamen dantelden oluşan formu, kontrast renkli sabit omuz askıları ve alttan açıp kapamaya yarayan çıtçıt ayrıntısıyla koleksiyonda ön plana çıkıyor. Gece giyimi olarak da tercih edilen Elegance Bodysuit’i kadınlar akşam davetlerinde ceket içine giyip şıklığını tamamlıyor.

Dikkat Çeken Rahatlık

Juliette Colors sutyen, tam kavrayan mükemmel formuyla kadınların gözdesi oluyor. Sabit askıları ve rahatlığa şıklık katan dantel detaylarıyla sezonda dikkat çekiyor. Brazilian kesim slip ile birlikte kombinlenebilen Juliette kadınların vazgeçilmezi olmaya aday!

Gençlere Özel Seri

Felicity sütyen ile lise yıllarına geri dönüş! Brazilian slip ve iyi kavrayan kap yapısıyla gençlere muhteşem bir duruş sağlıyor. Modern desenleri ve yaza uygun trendy renkleriyle her yaşa hitap ederek kadınları neşelendiriyor.

Dekolte Özgürlüğü

Mariott sutyen, pedli üçgen formu sayesinde göğüs dekolteli kıyafetlerle birlikte rahatlıkla tercih edilebiliyor. Modern yapısı ve renkleriyle dikkat çeken Mariott stringiyle birlikte kadınlara özel gecelerinde de eşlik ediyor.

En Moda Renkler, Yepyeni Modellere!

Triplex sutyen, çıkarılabilir pedleri ve straplez dizaynıyla; sırt dekolteli yazlık elbiselerle veya tişörtlerle birlikte rahatlıkla kombinlenebiliyor. Toparlayıcı özelliği olan Boyfriend kesim slip ise yazın en rahat parçalarından.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT