J Brand MosModa.com'da En Uygun Fiyatlarla

Alışveriş Alışveriş Rehberi J Brand MosModa.com'da En Uygun Fiyatlarla

Tarihler: 27 Haziran 2012 Çarşamba ~ 27 Ağustos 2012 Pazartesi

Firma: MosModa

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Haz 27, 2012 ~ Ağu 27, 2012

Cambridge Düşesi Kate Middleton’ın vazgeçilmez tutkusu, “J Brand” MosModa.com’da, en uygun fiyatlarla!

Dünyaca ünlü Jean markası J Brand’in 811 serisi, tüm dünya ile aynı anda MosModa.com’da takipçileriyle buluşuyor!

Dünyanın en seçkin ve lüks markalarını hiçbir ekstra maliyet ve bekleme süresi olmadan moda tutkunlarına sunan MosModa.com, dünyaca ünlü J Brand markasını modaseverlerle buluşturuyor.

Zengin ürün yelpazesine sahip MosModa.com’un jean markaları kategorisinde yer alan ‘J Brand 811’ ürünleri zengin, birbirinden parlak ve dinamik renkleriyle yazın kendini koyu renklerden uzaklaştırmak isteyenlerin gözdesi olacak.

Stil sahibi pantolonlar tasarlayan J Brand, yalnızca şıklığı ve sadeliği bir arada buluşturmakla kalmayıp, rahatlık unsurunu da göz önünde bulundurarak vazgeçilmez markalar listesinde yerini üst sıralarda alıyor. J Brand’in müdavimleri arasında Cambridge Düşesi Kate Middleton’ın yanı sıra sevilen şarkıcılar Beyonce, Rihanna, Katty Perry ve ünlü manken Alessandra Ambrosio gibi birçok dünyaca ünlü yıldız bulunuyor.

Moda tutkunlarını özel alışveriş klübü konsepti ile farklı bir deneyime yönlendiren MosModa.com, Amerika’dan İtalya’ya birbirinden farklı lüks markaları modaseverler ile buluşturuyor. MosModa.com; J Brand, 7 for all mankind, True Religion, Rock & Republic, Tory Burch, Fashion By Pride, Gianfranco Ferre, Mariella Burani, Alberto Guardiani, Armani Jeans, Eva Mejl, Diamoon, Bejeweled by Susal Fixel, William Rast, Express ve İnce Topuk koleksiyonlarıyla dünyada takip edilen, Türkiye’de ise erişimi pek de kolay olmayan designer ürünlerin en son tasarımlarını; geniş model, beden ve renk seçenekleri ile moda severlerle buluşturuyor.

Web sitesinde tükenen tasarımlarını bile kullanıcılarına sunmayı hedefleyen MosModa.com, misafirlerine en özel günlerinde de farklı ayrıcalıklar sunuyor. Geniş ürün yelpazesine sahip MosModa.com bünyesindeki dünyaca ünlü markalara http://www.mosmoda.com‘dan ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Süpermiş :) Diğer markalar gibi arkasında kocaman bir etiket bulunmadan stilin, rahatlığın ve asaletin simgesi diyebilirim. 1-2 mağazadan sonra bir internet sitesinin getirmiş olması çok hoş, tebrikler mosmoda ;) j brand in reklamı yaptım resmen ama hakediyor inanın...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT