Janna Diamond’dan Fark Yaratacak Çocuk Tasarımları

Alışveriş Alışveriş Rehberi Janna Diamond’dan Fark Yaratacak Çocuk Tasarımları

Tarihler: 12 Haziran 2012 Salı ~ 12 Ağustos 2012 Pazar

Firma: Janna Diamond

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 12, 2012 ~ Ağu 12, 2012

2012 İlkbahar ve Yaz Mücevher koleksiyonu oldukça ses getiren Janna Diamond, minik hanımlar ve minik beyler için hazırladığı koleksiyonla da adından sıkça söz ettirecek. Pırlantalar ve nazar boncuklarıyla bezenmiş erkek ve kız çocuk takıları, Janna Diamond özeninin ve şıklığının son kanıtları.

Sarı pırlantayı işleyiş biçimi, dantel serisinde yaptığı gibi gelenekseli moderne taşıması ve ulaşılabilir fiyatları ile ön plana çıkan Janna Diamond, okulların kapandığı, mezuniyet veya karne sevinci yaşayan küçük beylerin ve minik hanımların, özel günlerinin çoğaldığı şu günlerde, tüketicileri “‘ne hediye alacağız?” sorunundan kurtarıyor. Janna, hem kız hem erkek çocuklar için hazırladığı ürünlerinde kullandığı pırlantalarla, çocuklara verdiği değeri gösteriyor. Bebek takılarında nazar boncuklu tasarımlara ağırlık veren Janna Diamond, en değerlilerini gözlerinden sakınan ailelerin aradığı isim olacak.

Yarım yüzyılı aşkın süredir mücevher sektöründe trendlere yön veren Ekrem Mücevher’in devamı niteliğindeki yeni markası Janna Diamond, karne alacak, yeni yaşına basacak veya mezuniyet sevinci yaşayacak çocuklar için hazırladığı göz nuru takılarını vitrine çıkardı. Butik bir anlayışla tasarım yapan markanın çocuk serisinde kolye, bileklik ve yaka iğneleri göz dolduruyor. Küçük hanımlar ve beyler için hediye seçimi konusunda zevkle yardımcı olmak üzere profesyonel Janna Diamond çalışanları, Erenköy, Kadıköy, Tepe Nautilus AVM ve Cevahir AVM mağazalarında sizleri bekliyor.

www.janna.com.tr

Fiyatlar:
• JannaDiamond_NazarBoncukKolye_250 Dolar
• JannaDiamond_Salyangozİgne_280 Dolar
• JannaDiamond_NazarBoncukİgne_345 Dolar
• JannaDiamond_ KelebekBileklik_480 Dolar
• JannaDiamond_MelekliKirmiziBileklik_710 Dolar
• JannaDiamond_KalpKelebekBoncukBileklik_730 Dolar
• JannaDiamond_NazarBoncukluBileklik_840 Dolar
• JannaDiamond_KizKolye_940 Dolar
• JannaDiamond_KediKolye_995 Dolar

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT