JFC Store De Özel Fiyatlarla, Yaz Şıklığı

Alışveriş Alışveriş Rehberi JFC Store De Özel Fiyatlarla, Yaz Şıklığı

Tarihler: 05 Ağustos 2014 Salı ~ 05 Ekim 2014 Pazar

Firma: JFC Store

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 5, 2014 ~ Eki 5, 2014

JFC Store de yaz şıklığınızı, tamamlayın. Özel fiyatlarla hem kendinize hem sevdiklerinize istediğiniz ürünü uygun kampanya fiyatlarıyla bütçenizi zorlamayacak. Tiriltiril gömlek ve keten pantolonlar vaz geçilmez aksesuarları ile şıklığınızı tamamlayın. JFC Store'de yaz, keskin hatlarıyla tutarlı bir görüntü çizerken verdiği enerjik renk ve desenleri ile canlılığından ödün vermemektedir.

Koleksiyon; takım elbiseden ceket'e, gömlek'ten pantolon'a, ayakkabı'dan kemer'e, swet'en eşofman'a, tişörtten triko’ya, kravat'tan, kol düğme'sine, bokser'den çorap'a, ürün yelpazesi farklı model ve renk seçenekleri ile JFC Store den seçebilirsiniz. Kumaşlar keten, ipekli olarak yurtdışından özenle seçilmektir. Yılın trend belirleyen model ve renkleri ile göz kamaştırmaktadır. Gömlekler, ve aksesuarlar bu sezon da koleksiyonun vazgeçilmezleri arasında yer alırken, 2014 koleksiyonu ile erkeğin iş hayatında ve geriye kalan zamanı rahat, sade ve keyifli geçirmesini sağlayacak seçenekler sunmaya devam ediyor. JFC Store tasarımları, ince ayrıntılarla, yüksek teknolojili kumaşlarla, yenilikçi ürünlerle, daha fit kalıplarla, ekoseler, tüm renklerin yanısıra, metalik, parlak, neon ve cesur renkler hakim.

JFC Store modelleri, rahat, iddialı, modern, erkeksi, klasik, spor, şık, farklı, zengin model ve renk seçenekleri ile raflarda sizleri bekliyor. Her tarza hitap eden model seçenekleri ile, 13 kendi mağazalar zincirinde sizleri bekliyor.

JFC Store Erkek Giyim'in ürünlerini www.jfcstore.com dan görebilir ve mağazalara ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT