Journey’den İstanbul Shopping Fest’e Özel Tüm Ürünlerde Yüzde 50

Alışveriş Alışveriş Rehberi Journey’den İstanbul Shopping Fest’e Özel Tüm Ürünlerde Yüzde 50

Tarihler: 12 Haziran 2012 Salı ~ 29 Haziran 2012 Cuma

Firma: Journey

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 12, 2012 ~ Haz 29, 2012

Journey İstanbul Shopping Fest kapsamında tüm ürünlerde %50’ye varan indirimiyle aklınızı başınızdan alacak!

Günün her anında giyilebilen Journey ‘in, tüm sezon ürünlerdeki %50’ye varan indirim fırsatıyla tatil bavulunuzu hazırlamanın tam zamanı…

Koleksiyonda renkli tasarımların minimal kesimlerle birleştirildiği parçalar, iş hayatında farkındalık yaratmak isteyen bayanların vazgeçilmezi olacak.

Ofis şıklığını 24 saate dağıtan ceket ve elbise takımlar ve marin temasını yansıtan modellerle Journey bu yaza damgasını vuracak. Göz alıcı uzun etekler, sezonun renk coşkusunu vurgulayan rahat elbiseler ve yazın cıvıltısını yansıtan renkli çantalar da koleksiyonda öne çıkan parçalar arasında yer alıyor.

Takımlar, mini şık ceketlerle kombin edilen jile elbiseler ve birlikte sunulan aksesuarlarıyla Journey koleksiyonu göz kamaştırıyor.

Saks mavisi, mercan, yeşil ve pastel renklerin ön planda olduğu koleksiyonda, ayrıca siyah, kırmızı, taş ve pudra renkleri de yer alıyor.

Journey’nin minikler için hazırladığı Kids Koleksiyonu’nda da, elbiseden cekete, etekten pantolona, gömlekten tuluma kadar birbirinden sevimli birçok modele rastlamak mümkün…

www.journey.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT