Kadınlar Sabri Özel ile Yılbaşı Şıklığında Bir Adım Önde

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kadınlar Sabri Özel ile Yılbaşı Şıklığında Bir Adım Önde

Tarihler: 20 Aralık 2013 Cuma ~ 31 Aralık 2013 Salı

Firma: Sabri Özel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 20, 2013 ~ Ara 31, 2013

Özgün tasarım anlayışıyla uzun yıllardır moda severlerin ilgi odağı olan Sabri Özel, yeni yılda stilini yenilemek isteyenlere göz alıcı koleksiyonuyla hitap ediyor. Eleganlığı kombinlerine yansıtmak isteyenlere konforu elden bırakmayan seçeneklerle cevap veren Sabri Özel, yılbaşı koleksiyonuyla şıklığın farklı boyutunu keşfetmek isteyenlerin beğenisini topluyor.

Yeni yılı kırmızının ihtişamı ile karşılayın
Klasik çizgileri modern bir çeşitlilikle harmanlayan Sabri Özel, yılbaşı koleksiyonunda yer alan triko bluz, kırmızı ve farklı renk seçenekleri bulunan elbiseleriyle kadınların vazgeçilmezleri arasına giriyor. Sabri Özel kadınları bu yılbaşında triko krallığındaki birbirinden şık ve zarif modeller arasında kendilerine yer buluyor. Ayrıcalıklı bir stile imkan veren V yaka, belden kemer detay ve birbirine paralel çizgileriyle öne çıkan triko bluz ve elbiseler, Sabri Özel kadınlarını yılbaşı şıklığına hazırlayan parçalar olarak dikkat çekiyor.

Sabri Özel yılbaşı koleksiyonuyla siz de stilinize yeni bir heyecan katabilir, yeni yıla şıklığınıza vurgu yapan bir koleksiyon eşliğinde girebilirsiniz.

www.sabriozel.com

Yılbaşı2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT