Kahve Tutkusu Urban Coffee ile Yayılacak

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kahve Tutkusu Urban Coffee ile Yayılacak

Tarihler: 23 Temmuz 2012 Pazartesi ~ 23 Eylül 2012 Pazar

Firma: Urban Coffee

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 23, 2012 ~ Eyl 23, 2012

Urban Coffee, dünyanın en kaliteli kahve çekirdeklerini kişiye özel seçeneklerle ve en taze halleriyle kahve düşkünlerinin hizmetine sunuyor!

Türk Kahvesi, Cappuccino, Espresso, Latte veya sade… Hangi çeşidi olursa olsun, kokusu bile içen veya içmeyen herkesi etkilemeye yetiyor. Zevkler farklı olsa da hepimizi büyüleyen bir kahve çeşidi mutlaka karşımıza çıkıyor. Arkadaşlarımızla sohbetlerimizde, iş toplantılarımızda, ders çalışırken, dinlenirken neredeyse yaşamımızın pek çok alanında bize eşlik eden bu lezzet, ülkeden ülkeye, kültürden kültüre değişiklik gösteriyor. Köklü kahve geçmişine ve kültürüne sahip Türkiye’de kahve tüketimi her geçen gün artarken Urban Coffee ile kahve tutkunuz artık ulaşabildiklerinizle sınırlı kalmıyor!

Dünyanın ünlü ve özel kahvelerini en taze haliyle bir tıkla size ulaştıran Urban Coffee, aynı zamanda üyelik sistemiyle de hizmet veriyor. Üyelerin her ay seçecekleri bir günde tercih ettikleri kahve adreslerine teslim ediliyor.

Üyelerin tek yapması gereken urbancoffee.com.tr sitesine girerek dünya haritasından seçtikleri bölgeye ait kahvelerin önce çekirdeklerini seçmek ve sonra kavrulma sürelerini belirlemek. Siparişi verilen kahveler gönderim günü kavrulup istenilen kalınlıkta öğütüldükten sonra müşteriye teslim ediliyor. Urban Coffee ile dünyanın birbirinden özel kahveleri istediğiniz kriterlerle ve en taze halleriyle size ulaşıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT