Kalpleri Isıtan Hediyeler

Kalpleri Isıtan Hediyeler

Alışveriş Alışveriş Rehberi Kalpleri Isıtan Hediyeler

Tarihler: 05 Şubat 2018 Pazartesi ~ 05 Nisan 2018 Perşembe

Firma: Forever New

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2018 ~ Nis 5, 2018

Avustralyalı giyim markası Forever New, yeni sezonun en trend parçalarından oluşan birbirinden şık ve zarif Sevgililer Günü hediyeleri sunuyor. Yumuşak dokulu şallar, suni kürk etoller, fötr şapkalar, ponponlu bereler, gündüzden geceye çantalar, ışıltılı takılar ve saatler, Forever New kadınlarının stiline sofistike bir dokunuş katıyor.

Dünyada modaya yön veren Paris, Londra, Milano ve New York’tan ilham alarak, tasarımlarını feminen güzellikle birleştiren Avustralyalı giyim markası Forever New, Sevgililer Günü’ne özel hediye seçenekleriyle göz alıcı bir görünüm yaratıyor.

Forever New, sevgilisine şık bir hediye bulmakta zorlananlar için sımsıcak tasarımlar öneriyor. Yumuşak dokulu, pastel tonlarda şallar, gece kıyafetlerini kusursuz biçimde tamamlayan suni kürk etoller, tarzına tarz katmak isteyenlerin tercihi fötr şapkalar ve kış aylarının vazgeçilmezi ponponlu bereler kış kombinlerini renklendiriyor.

Giysilerin tüm havasını değiştiren çantalar, bu sene Forever New ile altın çağını yaşıyor. Tote modeller, modern görünümlü laptop çantaları ve şık görünümlü cüzdanlar, ofis stiline ve gündüz buluşmalarına eşlik ediyor. Püskülden nakışa, ışıltılı taşlardan kadifeye uzanan pek çok seçenek ise davetlerde kadınların zarif görünümüne vurgu yapıyor.

Sevgilisi ışıltılı bir görünüm sevenler, bu yıl hediye bulma konusunda oldukça şanslı. Sallantılı, taşlı, püsküllü küpeler, incili saç bantları, renkli taşlı kolye ve bileklikler ile kadınlar feminen bir stile bürünüyor. Pembe altın, metal veya soft tonlarda kayışları bulunan saatler ise sevgilisine kalıcı bir hediye vermek isteyenlerin ilk tercihi oluyor.

Kozmetik çantası, takı kutusu, ayna, kristal taşlı kalem gibi pek çok seçeneğin de yer aldığı Sevgiler Günü hediyeleri için forevernew.com.tr üzerinden yapılan alışverişlerde tüm ürünlerde 100 TL’ye varan indirim sunuluyor. Mağazalarda da Forever New Card ile yapılan alışverişlerde 10 kat Paropuan kazandıran özel kampanya, 14 Şubat’a kadar devam edecek.

SevgililerGünü2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT